Astro Arena
Astro Arena
  • 4 591
  • 149 650 570

Video

Bazly Scammer! | Nadi@Filipina
Ditonton 6 rb4 hari yang lalu
100M (W) | Sukan SEA 2019 | Astro Arena
Ditonton 197 rb4 hari yang lalu
PERAK | GIMRAMA - GELUNG | SUKAN SEA 2019
Ditonton 22 rb6 hari yang lalu

Komentar

  • malin Amalina
    malin Amalina 17 menit yang lalu

    Tk pnh jemu tgk berulang kali

  • tercyduk
    tercyduk 17 menit yang lalu

    Did you guys saw the thumbnail? πŸ˜‚

  • Rick Tairu
    Rick Tairu 22 menit yang lalu

    Harap olimpik 2020 dia buat lagiπŸ’ͺπŸ’ͺ

  • humand
    humand 32 menit yang lalu

    Knp selalu byak komen nitijen indo πŸ˜ͺ

  • Shahirah Matair
    Shahirah Matair 44 menit yang lalu

    Alhamdulillah..πŸ’—πŸ’—tahniah haiqal hanafi..πŸ˜πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘tahniah tuk malaysiakuπŸ˜πŸ˜πŸ’—πŸ’—..krja keras tu pnting n krjsama dlm pasukan trbaik laπŸ‘πŸ‘πŸ˜Šn dpt eratkn prsahabatan n silaturrahim antara brbilang2 negara tu pnting...trbaik la..πŸ‘πŸ‘πŸ˜

  • josephrizal
    josephrizal 47 menit yang lalu

    kt tv astro arena potong part TMJ dan KJ.

  • Azril Azril
    Azril Azril 49 menit yang lalu

    Vietnam beat USA... Congrats vietnam

  • Farid Mimie
    Farid Mimie Jam Yang lalu

    Cube ko dgr minit 1:06,..si wartawan cube ingatkan irfan name saddiq,skali si irfan sebut name YB KJ..hahahha

  • Abu zuhaily
    Abu zuhaily Jam Yang lalu

    Cam hare tekong

  • MOHDSHAFIQNAZRI 92
    MOHDSHAFIQNAZRI 92 Jam Yang lalu

    Faiz nasir ni dekat mana2 game suka try! Tapi yg aku pelik jurulatih malaysia tak nmpak impak besar faiz nasir ni berbanding Akyar rashid tu....

  • Lala Mama Nana
    Lala Mama Nana Jam Yang lalu

    Gabby baby

  • hafiz Drawing
    hafiz Drawing Jam Yang lalu

    Jasmine putih sikit

  • Azri Hazwan
    Azri Hazwan Jam Yang lalu

    Hafiz mcm dah kureng jer..

  • Muhammad Syafiq
    Muhammad Syafiq Jam Yang lalu

    12/12/2019 masih tengok lagi tak bosan, bangga jadi rakyat malaysia!

  • nurul majeni
    nurul majeni Jam Yang lalu

    Khairul hafiz jantan x ikut dh ker

  • Zainee Khamis
    Zainee Khamis Jam Yang lalu

    Knpa die x boleh mkn mknn yg die mengidam

  • wan hysteric
    wan hysteric 2 jam yang lalu

    Cam dahyun twice do hahaha

  • Nurul Insyirah
    Nurul Insyirah 2 jam yang lalu

    hais pengulasnya pon macam tengah mengulas main bola sepak

  • Nurin Mohamad
    Nurin Mohamad 2 jam yang lalu

    Just want you to know that i am so proud of you 😒❀️

  • primus 567
    primus 567 2 jam yang lalu

    Azlan BackStroke world no.1 Sepak TakrawπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • xwanwar xwarwan
    xwanwar xwarwan 2 jam yang lalu

    Ikut dada bro

  • simcard
    simcard 2 jam yang lalu

    siapa tengok vdeo ni meremang bulu roma

  • Zahrul Akmal
    Zahrul Akmal 2 jam yang lalu

    3.11

  • James Potter
    James Potter 2 jam yang lalu

    Masa aku tgk live pergh! gila tak senang duduk aku tgk rasa mcm tgk citer seram.

  • Lumpis Barob
    Lumpis Barob 2 jam yang lalu

    pengulas ni lembab...ulasan salah

  • Harons Saiah
    Harons Saiah 2 jam yang lalu

    MACAM TU SEKALI... KALAU IRFAN YG CAKAP ..BETULLAH KELUHAN TU TERIMA KASIH TMJ DAN KJ AMBIL BERAT MASALAH IRFAN AKHIRNYA BAGI EMAS MALAYSIA... KPD MENTERI DAN PEGAWAI YG TAK SUKA IRFAN .. JADILAH SAPERTI LEBAH YG MEMANDANG KEBAIKKAN WALAU DIA DILUBANG TAIK TETAP CARI BUNGA .. JGN JADI LANGAU YG MEMANDANG KEBUSUKKAN TAIK WALAUPUN DIA DI TAMAN BUNGA. . IRFAN HANYA SATU DIMALAYSIA TIADA LAIN TAPI MACAM KAMU SEMUA NI BERSEPAH SIAPA PUN BOLIH GANTI... KENA SEDAR DIRILAH SIKIT..

  • mamoth mew
    mamoth mew 3 jam yang lalu

    Thanks philipine for this sea games. Hope to see u guys in next tournament 2021

  • Akki -san
    Akki -san 3 jam yang lalu

    Pergh.. padu kick die sekali tumbang

  • Amirun Nez
    Amirun Nez 3 jam yang lalu

    Mna2 race pun sapa dok lane paling luar susah nk mng. Itu saja. Tanam dlm minda siap2.

  • mohamad amirul
    mohamad amirul 3 jam yang lalu

    pelapis masa depan

  • triishnaa Murali
    triishnaa Murali 3 jam yang lalu

    Russel! 😍😍😍😍

  • or eo
    or eo 3 jam yang lalu

    HOW WAS THIS NOT THE FINAL?!

  • Amirul Tkde nama
    Amirul Tkde nama 3 jam yang lalu

    Hi gaes sye mseh tgok gaesπŸ˜›

  • alwy mohd
    alwy mohd 4 jam yang lalu

    Tahniah Kisona...BAM kena buka mata lihat pemain2 baru jgn pilih bulu, single ppuan,mix double dan double ppuan buang masa je, pilih pemain2 baru yg ramai di Msia ni..Maju Sukan utk negara.

  • Betty Johnson
    Betty Johnson 4 jam yang lalu

    Phillipines used the USA runner but still lost to small Asian girl. Hahaha

  • Nuraliya Abdullah
    Nuraliya Abdullah 4 jam yang lalu

    Bolh tahan malaysia.. πŸ˜˜πŸ‘πŸ‘πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ

  • Arif Budiman
    Arif Budiman 4 jam yang lalu

    China vs China πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜„

  • oh seunghee
    oh seunghee 4 jam yang lalu

    Batang titian tu bukan acara fav dia. Kalau tgk kebanyakkan performance dia dlm acara tu kt kejohanan lain pun agak kurang. Tp bagusnya dia dpt cover dgn routine lain.

  • Shahrul Shukor
    Shahrul Shukor 4 jam yang lalu

    nixson mmg padu gila dia lari....tahniah team olahraga malaysia....

  • Felix Joe
    Felix Joe 4 jam yang lalu

    Geng Alexis Sanchez ni πŸ˜† nnti lepas transfer main piano hehehehe

  • aku statik
    aku statik 4 jam yang lalu

    YB KJ tau,,sed sadik tisu koyak

  • Shahril Saidin
    Shahril Saidin 5 jam yang lalu

    Pretasi akhyar sukan sea 2019 menurun.. Kemon akhyar. Mmpunyai skill dribble yang tinggi. Smoga akhyar kembali menyinar..

  • Sya Wal
    Sya Wal 5 jam yang lalu

    Im from korea, congrats haiqal . Okke kayo

  • lastri1718 19
    lastri1718 19 5 jam yang lalu

    Lbh bagus rifda dr indonesia tp knp ya rifda dpt perak...πŸ˜‚πŸ˜pdhl farah msh goyang dan gk kokoh terjatuh 2 kali knp dpt emas ya🀣

  • Faten Nabila
    Faten Nabila 5 jam yang lalu

    Minit ke 5:08 , ingatkan coach tu nk tampar dhabitah πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Beliung Barat
    Beliung Barat 5 jam yang lalu

    Pelari last malaysia laju gila..rasa klo jd pelari pecut 100m pon boleh dia ni..gaya larian pon smart

  • Zalnizan
    Zalnizan 5 jam yang lalu

    Kalo pusing ya minum obat lah:v

  • Dapur Biru
    Dapur Biru 5 jam yang lalu

    Siapa dekat sini click sebab tengok thumbnail macam bogel πŸ˜‚ Congrats on the gold medal! Malaysia Boleh! πŸ’ͺ

  • Faten Nabila
    Faten Nabila 5 jam yang lalu

    Kamera jgn goyang2 boleh tak, malaysia tgh gempa ke? πŸ˜’

  • Empayar Jio
    Empayar Jio 5 jam yang lalu

    Power ar proud to be malaysia

  • Putrinia Abdullah
    Putrinia Abdullah 5 jam yang lalu

    senyuman Dan Gigi dy mmg cantik..jealous=)

  • arrip raditya
    arrip raditya 6 jam yang lalu

    Dayang ❀️

  • Putrinia Abdullah
    Putrinia Abdullah 6 jam yang lalu

    Farah kn kurangkn silap kt Titian...klu nk brsinar d olimpik..bcz..kn perfect..sukanni

  • Putrinia Abdullah
    Putrinia Abdullah 6 jam yang lalu

    umur bp farah ni...kkcukan Russia..snyum mnis

  • Amir Abdul
    Amir Abdul 6 jam yang lalu

    Rindunya kat DCL..tengah top form dua2 main macam computer game..semoga terus menyumbang untuk negara DCL..my heroπŸ‘

  • cartier 007
    cartier 007 6 jam yang lalu

    TAHNIAH,HAIKAL. TIADA SAPA SANGKA,TIADA SAPA PASTI. TAHNIAH SEKALI LAGI. NEXT EVENT..KEKALKAN KEJUARAAN

  • Alfi Elisya
    Alfi Elisya 6 jam yang lalu

    Thniah..wirawan..mlysia.. Andalhwirakami..terbaeek

  • Eric Enriquez
    Eric Enriquez 6 jam yang lalu

    no english song,,,so boring

  • amin nizar
    amin nizar 6 jam yang lalu

    Kl la ada tekong mcm sobey dan shahril rosdi.. mmg bole lawan thailand

  • nabil ahmad sapuan
    nabil ahmad sapuan 6 jam yang lalu

    PaduπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  • Speed King
    Speed King 6 jam yang lalu

    At least show the times clocked by the runners!

  • leen leen
    leen leen 6 jam yang lalu

    terbaik izzah.... πŸ‘πŸ‘ ade sesape tahu lagu dlm persmbhan izzah

  • Firdaus Pangky
    Firdaus Pangky 6 jam yang lalu

    Spe suruh main2 .. hahahaha

  • Malay Food
    Malay Food 6 jam yang lalu

    ASSALAMUALAIKUM AKAK COMEL NAK BGTAU NIE. CHANNEL SAYA ADA BUAT CONTENT MASAK2 ,JADI JOM LA SINGGAH KAT CHANNEL SAYA DAN TEKAN SEKALI SEORANG SUBSCRIBE, TQ SUPPORT @

  • Fagaha Hahabua
    Fagaha Hahabua 6 jam yang lalu

    Azlan bab ni bagi dia je hhahahaXD

  • Tarmizi&Eisha Bahrin
    Tarmizi&Eisha Bahrin 6 jam yang lalu

    Nk sngt jumpa izzah

  • Shaif Andung
    Shaif Andung 7 jam yang lalu

    Dimaklumkan pingat ni dtarik balik dan pilak dpt johan utk acara ini atas sebab tertentu

  • oh seunghee
    oh seunghee 7 jam yang lalu

    Pelik jgk dr mana datang penalty points tu sampai tgk byk kali kot. Baru perasan minit ke 3:01 , perempuan yg kt hujung sana tangkap tali mungkin melebihi garisan @ kaki dia terkeluar dari garisan. Kalau perasan line judge yg belah kanan ada angkat bendera lepas tu

  • Aqeef Ilman
    Aqeef Ilman 7 jam yang lalu

    5:18 tengok belakang belah kanan rayzam

  • see the good
    see the good 7 jam yang lalu

    Wow superb bravo,giler ahh.duduk blkg je die tadi,sekli pecut jauh die tingglkn matsaleh tuh

  • Rashid Bassist
    Rashid Bassist 7 jam yang lalu

    Kelakar gile editing die..saluteπŸ™

  • oh seunghee
    oh seunghee 7 jam yang lalu

    Tgk balik performance diorang ni lepas tgk yg kt sea games Philippines. Nampak dah byk improvement & difficulty diorg pun dah bertambah. Harap utk next sea games dpt pertahankan

  • Saifuan 10
    Saifuan 10 7 jam yang lalu

    Hmm not bad lah

  • Kwon Yeseul
    Kwon Yeseul 7 jam yang lalu

    masa saat2 terakhir tu membuli bhai depa.. takda chance langsung singapura nak tackle bola😹

  • pfzira
    pfzira 7 jam yang lalu

    Khairul hafiz jantan skrg da x laju

  • Aqeef Ilman
    Aqeef Ilman 7 jam yang lalu

    11:10 pahal hairul hazizi πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Aqeef Ilman
    Aqeef Ilman 7 jam yang lalu

    1:59 time ni aku tengok results dia jauh beza ngan atlet lain good job nauraj and lee hup wei

  • dhanz
    dhanz 7 jam yang lalu

    liat full di tv dia layak mendapatkan peringkat 1 dunia pemain tengok pelatih πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • BPU FISHING
    BPU FISHING 7 jam yang lalu

    Hidup Malaysia!! πŸ’ͺ ini aku kategorikan perlawanan epic comeback plus karma πŸ‘πŸ‘

  • Ainnatasha .persisunisza
    Ainnatasha .persisunisza 8 jam yang lalu

    the most horrible sea games ever!!!

  • Pemberi Pendapat
    Pemberi Pendapat 8 jam yang lalu

    kesimpulannya malaysia memang tak power, selalu below 3, tapi malaysia selalu nak jadi jaguh isu negara lain

    • Eal
      Eal 2 jam yang lalu

      Ayat kau tak jelas. Kami Malaysian tak faham. Pergi sekolah lg belajar bina ayat yg mudah kami fahami

    • projext 999
      projext 999 6 jam yang lalu

      Kalau nk komen, biar jelas...jaguh isu negara lain itu apa maksud kau?... Kau berani buka thread maka kau kena berani la nk berkomentar...so, sila nyatakan apa maksud "jaguh isu negara lain" tu...silakan😊😊😊

  • rugayah1976 rugayah
    rugayah1976 rugayah 8 jam yang lalu

    Sebenarnya diukutkan pendapat Aku , atlet Kita terlampau dimewahkan dengan wang ringgit YG dimewah2 kan cthnya bola sepak semua dapat ,latihan luar negara hasil semuala Ni bila Aku tengok CDM Kita bagi alasan tu ...sebab2 tu boleh Kita atasi Macamana negara lain buleh hadap 1-bowling -sebab laluan bowling tu berminyak...masalahnya kalau berminyak kenapa pulaj indon menang jugak 2.Pelayaran disebab kan taufan kammuri pastu alasan paling bodoh dikemukakan atlet Kita x bersedia tapi kenapa atlet Thailand boleh dapat juara keseluruhan acara pelayaran ..nak tahu alasan CDM kita dia cakap atlet Thailand dah bersedia awal2 ...Tak ker alasan bodoh atlet pelayaran Kita 2 orang kayak secara merit olimpik and berpengalaman Khairu nizzam affendy Dan shazrin Mohd Latif dah 3X masuk olimpik 2012 ,2016 ni 2020 xkan x berpengalaman cuaca berbeza angin negara2 niii ...boleh pulak diorang bertanding tu semua alasan bodoh ... 3-Lokasi jauh - Alasan macamni takbleh pakai lah ..Naik transport bukan jalan kaki , btw wartawan Kita waktu berbicara di Nadi arena dia kata alasan macamni takleh diguna pakai btw dia pernah lalui sampai 5 jm perjalanan ...sbgai seorang atlet bila lencana dada di negara x Kira apa cabaran sekalipun perlu ditempuhi nak harumkan nama negara. 4- Tuan rumah menipu / berat sebelah : Ye memanglah sepatutnya 2 pingat emas Kita dapat Ni 1 je Dr izzah amzan Dan Atlet lompat tinggi Kita btw YG tu 2 pingat emas jer boleh ke dengan 2 pingat emas Kita nak dapatkan 70 emas tu x boleh pun ...n kenapa isu macamni nak timbulkan btw memang setiap penganjuran mesti Ada buying judges ...dah masak isu macamni tapi tetap jugak ada Kita menang.. Okay pada pendapat Aku alasan2 bodoh macamni lah yg smpai skrg x memajukan atlet Malaysia ...Macamana Kita nak cetuskan emas pertama di olimpik ..kalau masalah2 di peringkat tenggara pun Kita x leh nak hadap ke peringkat lebih jauh di olimpik yg berlangsung di benua eropah, Amerika selatan Dan lain2lah..btw sebagai atlet bersungguh2 dlm karier sukan YG diceburi banggakan lah rakyat malaysia yg menonton ..maafkan lah saya jika salah ..

  • Shuhaimi Nizam
    Shuhaimi Nizam 8 jam yang lalu

    Tuan rumah diutamakan.....

  • Panpanda Adah
    Panpanda Adah 8 jam yang lalu

    Nampak mcm slow je dorang lari sebab kaki panjang 🀣

  • kamarul abu bakar
    kamarul abu bakar 8 jam yang lalu

    Jubur lah menteri kbs PH!!!!

  • Panpanda Adah
    Panpanda Adah 8 jam yang lalu

    Pergh pelari last memang power πŸ™ˆπŸ˜

  • Kas Kas
    Kas Kas 8 jam yang lalu

    kuat angin kaa..alasan sja!..knpa indonesia ble mng pla?

  • Packo_ Hubu
    Packo_ Hubu 9 jam yang lalu

    Wow cantik thumbnail love to eat that girl πŸ˜‹

  • BTSFOREVER Abangtan/Zatul
    BTSFOREVER Abangtan/Zatul 9 jam yang lalu

    Proud walaupun x capai target emas tapi tahniah kepada semua atlet malaysiaπŸ˜πŸ‘

  • SenseHeat Music
    SenseHeat Music 9 jam yang lalu

    Aku je ke yg igt vid ni masa sea games kt phillipines 2019?

  • haryani ratna sunan
    haryani ratna sunan 9 jam yang lalu

    still cant move on from this epic performance. plus the song too. goosebumps!

  • haryani ratna sunan
    haryani ratna sunan 9 jam yang lalu

    still cant move on from this epic performance. plus the song too. goosebumps!

  • Sharezan Selamat
    Sharezan Selamat 9 jam yang lalu

    Aku cukup minat jika kaum india maen badminton bb ssh sngt nk nmpk....km best cm nie semua kaum ada kita sbg peminat sokng jee....terbaekk

  • BOB Burhan
    BOB Burhan 10 jam yang lalu

    Lumba lari ke ni? Haha ke main mcm mne ni?

  • JJ HNF
    JJ HNF 10 jam yang lalu

    Perang perang lah sudah πŸ˜†

  • RUBIDAH OMAR
    RUBIDAH OMAR 10 jam yang lalu

    Nice from japanese

  • M_ RD
    M_ RD 11 jam yang lalu

    Andre anura org sabah power gilaaaaπŸ˜‚

  • lol
    lol 11 jam yang lalu

    Ni gadoh bukan boxing haha

  • Vj Penang
    Vj Penang 12 jam yang lalu

    Bila mamat dan amoy bergabung..... Hmmmm power rupanye Hidup malaysiaku

  • γͺぜって?私がζ₯た!

    *13.25* bermula penutupan