Tap to unmute

HAPPY ASMARA - TETEG ATI || dadi payung naliko udane teko (Official Music Video)

Bagikan
Sematkan
  • Dipublikasikan tanggal 14 Agu 2022
  • HAPPY ASMARA - TETEG ATI || dadi payung naliko udane teko (Official Music Video)
    Executive Producer : Fortuna Enterprise
    MUSIC PRODUCTION
    Vocal : Happy Asmara
    Songwriter : Ilham Putratama & Febry Arya
    Arranger : Fortuna Music
    MUSIC VIDEO PRODUCTION
    Producer : Fortuna Enterprise
    Video : Fortuna Pictures
    Lyric
    ning pungkasan srengenge sore iki
    atiku iseh roso sumpek
    nanging sempet mikerke sliramu
    sing tak tresnani
    ning pungkasan rembulan wengi iki
    atiku iseh milih berjuang bertahan
    korban ati perasaan kanggo sliramu
    koco iki dadi seksi pedihe atiku
    kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
    bola bali kowe sing salah
    nanging aku sing disalahke e
    mas perlu dingerteni
    tetegke atiku wis koyo ibumu
    ora tau nggersulo ngadepi polahmu
    sing nggawe atiku atiku tatu
    ning pungkasan srengenge sore iki
    atiku iseh roso sumpek
    nanging sempet mikerke sliramu
    sing tak tresnani
    koco iki dadi seksi pedihe atiku
    kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
    bola bali kowe sing salah
    nanging aku sing disalahke eii
    wis rapopo aku sing disalahno
    tapi elingo cen aku sing lilo
    dadi payung naliko udane teko
    mas perlu dingerteni
    tetegke atiku wis koyo ibumu
    ora tau nggersulo ngadepi polahmu
    sing nggawe atiku atiku tatu
    senajan kowe mung nyepelekke
    nanging ati iki tetep tak kuatke
    sumpah ati iki
    setiyoku mung kanggo kowe
    selawase bebarengan karo kowe
    selawase ora bakal tak liyakke
    selawase tetep teteg atine
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Music Video Playlist From Our Artists:
    Happy Asmara | bit.ly/Playlist_HappyAsmara-FE
    Safira Inema | bit.ly/Playlist_SafiraInema-FE
    Jihan Audy | bit.ly/Playlist_JihanAudy-FE
    Dewa Kipli | bit.ly/Playlist_DewaKipli-FE
    Dewi Ayunda | bit.ly/Playlist_DewiAyunda-FE
    Yuni Vebra | bit.ly/Playlist_YuniVebra-FE
    Rosynta Dewi | bit.ly/Playlist_RosyntaDewi-FE
    Ajeng Kartika | bit.ly/Playlist_AjengKartika-FE
    Nadia Aprilia | bit.ly/Playlist_NadiaAprilia-FE
    Arnilla Putri | bit.ly/Playlist_ArnillaPutri-FE
    Mala Agatha | bit.ly/Playlist_MalaAgatha-FE
    Fira Azzahra | bit.ly/Playlist_FiraAzzahra-FE
    Dike Sabrina | bit.ly/Playlist_DikeSabrina-FE
    Lusiana Malala | bit.ly/Playlist_LusianaMalala-FE
    Dian Marshanda | bit.ly/Playlist_DianMarshanda-FE
    Yeni Inka | bit.ly/Playlist_YeniInka-FE
    Esa Risty | bit.ly/Playlist_EsaRisty-FE
    Delva Irawan | bit.ly/Playlist_DelvaIrawan-FE
    Tri Suaka | bit.ly/Playlist_TriSuaka-FE
    Playlist Fortuna Enterprise Music | bit.ly/PlaylistFEMusic
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Follow us :
    Subscribe : bit.ly/SubsFortunaEnterprise
    Facebook : bit.ly/Facebook_FortunaEnterp...
    Instagram : bit.ly/Instagram_FortunaEnter...
    Spotify : bit.ly/FortunaEnterprise_Spotify
    Tiktok : bit.ly/Tiktok-FortunaEnterprise
    FORTUNA ENTERPRISE's IDclips is under management of:
    dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official IDclips MCN
    servicesdirectory.withyoutube...
  • MusikMusik

Komentar • 932