Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe (Official Music Video)

Bagikan
Sematkan
  • Dipublikasikan tanggal 28 Nov 2019
  • Title : Tak Lalekne Kowe
    Voc : Happy Asmara
    Songwritter : PPWW
    Music Arranger : Deblong & Maska
    Video : Maska Creative Pictures
    Publishing : Maska Music Records
    ----------------------------------------------------------------
    Lyric :
    Tak Lalekne Kowe
    Salam balik kanggo kowe
    Sing ono ning ati
    Pie kabarmu sak iki
    Opo isih kelingan kowe ngelarani
    Kadung jeru diriku mencintai
    Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
    Tapi mengapa kau pergi
    Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe
    Reff:
    Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
    Kudu pepisahan karo kowe
    Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
    Mergo sak iki aku wis oleh ganti
    ----------------------------------------------------------------
    Available on :
    Joox :
    Spotify :
    iTunes :
    ----------------------------------------------------------------

    ----------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------
    Follow us :👇
    Facebook : bit.ly/32qrbcV
    Instagram : bit.ly/2xQzTTI
    Twitter : maska_pro01
    Email : info@maskamusikdigital.com
    Website : bit.ly/2SfBITq

    Copyright © 2019. CV.Maska Musik Digital
    Maska Music Record's IDclips is under management of:
    dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official IDclips MCN
    servicesdirectory.withidclips.com/user/directorypt-digital-rantai-maya-drm
  • MusikMusik

Komentar • 1 423

  • Happy Asmara Music
    Happy Asmara Music 5 hari yang lalu +338

    Buat temen” yg udah nonton dan BANTU SHARE MAKSIH. Untuk PASHATI, MASKA TEAM, Pupupwellwell(pencipta) TERIMAKSIH BANYAKKKK!! . Ayo gaes kita SHAREEEEE !
    Titip Salam kanggo mantan yo !
    Salam ASW(Aku Sayang We)
    .
    .
    Ambyaro , Tak goyangi !

    • Erwin Triangsyah
      Erwin Triangsyah 12 jam yang lalu

      Deblong sing ambyar iki

    • fendi pentiL
      fendi pentiL 22 jam yang lalu

      Aku tresno koe mba, mba tresno kae, kae tresno liyane, luput 😂😁

    • tata reisy
      tata reisy 2 hari yang lalu

      Mbak hepi kok pantes bgt gitu kalo misalnya main film. soalnya aktingnya bagus bgt

    • Riski Dwiaas
      Riski Dwiaas 3 hari yang lalu

      Aku isen hepp wkwkwk

  • Bibi KaMaLiYa86
    Bibi KaMaLiYa86 11 menit yang lalu

    Jangan pernah menolak orang yg blm sukses , karna klo sukses seleranya yaa bukan kamu hehehe

  • Intan Cilik
    Intan Cilik 21 menit yang lalu

    13 06 2017

  • Intan Cilik
    Intan Cilik 21 menit yang lalu

    nyesek 😭😭😭😭😭

  • Meli Lilina
    Meli Lilina 42 menit yang lalu

    Ngalekno kuwi gak gampang ning aku kudu ikhlas ❤

    Madiun ,6 desember 2019

  • Eva Foe
    Eva Foe 3 jam yang lalu

    Jleb !!!

  • SKPD ENTERTAINMENT
    SKPD ENTERTAINMENT 6 jam yang lalu

    colourgrading e maleh wajah e mbak happy asmara kekunig2an hehehe

  • Dedhy Official
    Dedhy Official 6 jam yang lalu

    Aseek Aseekk ..

  • Anton Surya
    Anton Surya 7 jam yang lalu

    Komen

  • Stutjack99
    Stutjack99 7 jam yang lalu

    idclips.com/video/2Yo_Yd9IsW8/video.html

  • MR. SHYAIIFUDIIN
    MR. SHYAIIFUDIIN 8 jam yang lalu

    saiki aku sugeh sorry seleraku uduk awakmu

  • yusuf a.s
    yusuf a.s 10 jam yang lalu

    Lk mbengok banter.e eram 😂

  • Annisa Hidayanti
    Annisa Hidayanti 10 jam yang lalu

    Ambyar 💔
    Bandung, 5 Desember 2019

  • Ryan Lamong
    Ryan Lamong 10 jam yang lalu

    Peh lagunya menyentuh hati sekali.

  • A. Wd
    A. Wd 10 jam yang lalu

    nggo kowe seng tau ngelarani ati wes tak ikhlasne sak kabehane, wes tak anggep kowe mati

  • Afandi Afandi
    Afandi Afandi 10 jam yang lalu

    Yo hep guwak 'en ae wong lanang model koyo ngono kuwi,mergono tresno mung nyawang bondo.hhhh

  • Bangkit Adi
    Bangkit Adi 10 jam yang lalu +2

    Koe wes tak anggep mati.

    Tulungagung, 5 Des 2019

  • Hana Pujiana
    Hana Pujiana 11 jam yang lalu

    Stop raiso 😊 getun tibo mburi yo mbk heppy 🤗

  • Febri Volcom
    Febri Volcom 11 jam yang lalu

    Alfamart mana yg kerja dialfamart like 😁😁

  • Wedhus Balap
    Wedhus Balap 11 jam yang lalu

    Ojok Gupoh
    Ponorogo,5 Desember 2019

  • Joko Tri Wahyudi
    Joko Tri Wahyudi 11 jam yang lalu

    Halah roto2 Ki wong wedok sing kelakuane koyok ngene!!!! #Fakta!!!

  • kang Rofiq
    kang Rofiq 12 jam yang lalu

    Lagune mantap

  • Bagus Naruto
    Bagus Naruto 12 jam yang lalu

    Nak sekirane perjuangan wes ora di hargai balek kanan bubar jalan
    Taiwan banyuwangi ninggal janji

  • Budi Yn
    Budi Yn 13 jam yang lalu

    Yo ampun,......
    Tak puter bolak balik kok tambah jeru ... Ora iso move on 😀😂

  • HASAN YOGA
    HASAN YOGA 13 jam yang lalu

    Akhire sg digoleki lgk temok

  • Yuli Afi Mubarokah
    Yuli Afi Mubarokah 13 jam yang lalu

    Langsung jadi story wa

  • seniman klasik
    seniman klasik 14 jam yang lalu

    Lanange denny caknan, wedoke happy asmara, trus duwe anak mesti neg suarane duwuur pentiiittt nyenengke

  • Ciiam 0080
    Ciiam 0080 15 jam yang lalu

    Link download 👉 zee.gl/7Uw7qc6i

  • Anita Nita
    Anita Nita 15 jam yang lalu

    Kapan mbak happy asmara main ke RDI Jakarta lagi??

  • Setya Aji channel
    Setya Aji channel 15 jam yang lalu

    Mbacot gampang
    Sik nglakone nganti AMBYAR

  • I ZANAGI
    I ZANAGI 15 jam yang lalu

    up




    TULUNGAGUNG ..5 ,12 ,2019

  • Yeni Santika
    Yeni Santika 16 jam yang lalu

    😭😭😭

  • Rinufah Rin
    Rinufah Rin 17 jam yang lalu

    Ambyarr mbak hepp

  • Ryan Aldo
    Ryan Aldo 17 jam yang lalu

    sory mas, saiki aku wz sugeh,, seleraku dudu awakmu..., #buuoooosok😂😂

  • fikieka alhuda
    fikieka alhuda 18 jam yang lalu

    Buatin flm pendeknya dong. Bagus kelihatan klo ada alurnya

  • Lufitaa official
    Lufitaa official 18 jam yang lalu

    Tak lalekno koe sing nyakiti atiku

  • Eva Budi
    Eva Budi 19 jam yang lalu

    Josss...

  • Febby Wulandari
    Febby Wulandari 19 jam yang lalu +1

    Pianone ajaib lurr 😂 dipencet2 munine kendang 😅

  • darma pandu
    darma pandu 19 jam yang lalu +1

    Gawe kowe mantan q karo keluargane seng wes nyepelekne aq.. bakal tak buktekne aq bakal sukses tanpa kowe..
    Kediri, 5 Desember 2019

  • Aura Amalia
    Aura Amalia 19 jam yang lalu

    Opo iseh kelingan koe ngelarani?😄

  • Miftakul Ula
    Miftakul Ula 20 jam yang lalu

    Jombang
    5 Desember 2019

  • Magas Magas
    Magas Magas 20 jam yang lalu +1

    kalo lagu ini di bikin film pendek pasti lebih seru ....semoga lagu ini di bikinin filmnya ....yg stuju like

  • Adif Nurholis
    Adif Nurholis 20 jam yang lalu

    Lagu nya ngentuh banget ke hati
    Salam dari jakarta. 05 12 19

  • YtKaraoke
    YtKaraoke 20 jam yang lalu

    Wehh.. Trending

  • Aditya Rahman
    Aditya Rahman 20 jam yang lalu +1

    Bakul e kopi juh ayune🤭🤣🤣🤣

  • Kimcilandroid Ghj
    Kimcilandroid Ghj 21 jam yang lalu

    Lk nyawang mukak e mbak happy asmara dadi eling mantane kancaku wkwkkw😂😂😂

  • Her mawanto
    Her mawanto 21 jam yang lalu +1

    Hadir nyimak kak
    Jng lupa mampir ya .trmksh❤😍👍

  • endah setyo
    endah setyo 21 jam yang lalu

    Sukak ❤

  • Shintya Galuh Candra Dewi
    Shintya Galuh Candra Dewi 21 jam yang lalu

    Mergo saiki aku wes oleh ganti!!!

    Trenggalek,05 Desember 2019

  • fendi pentiL
    fendi pentiL 22 jam yang lalu

    Aku tresno koe, koe tresno kae, kae tresno liyane, acuu 😢

  • bunga mekar
    bunga mekar 22 jam yang lalu

    Buat yang di HK 2019.Lilo tak lilakne,lalekno cerito Iki,mergo Kowe wes tak anggep Kowe ..😔

  • Dian yudhawatie
    Dian yudhawatie Hari Yang lalu

    Maka ne ojo sia-siake pas sayang-sayang e pas uwes sukses baru di cari , pripun mas 😢💔
    Palembang .05-12-2019

  • Nala Widji
    Nala Widji Hari Yang lalu

    Raine mesum lohh

  • Berani Berkarya
    Berani Berkarya Hari Yang lalu

    Aku iso nompo kahananmu opo anane kok dek...😘😘😘

  • The Loempoers
    The Loempoers Hari Yang lalu +1

    C GSalam balik kanggo kowe Am Em Sing tau ning ati F G C Pie kabarmu sak iki F G Em Opo isih kelingan A Dm Kowe ngelarani C G Kadung jeru diriku mencintai C G Bb
    Dirimu.. sepenuh hati A Dm Sepenuh cinta F G Tapi mengapa kau pergi C G Bb Raiso.. nompo anane A Dm C Nompo kahananku sing ora G Sebanding karo kowe (INTRO SONG) F G C (REFF) Am Em Lilo.. tak lilakne F C Yen pancen iki dalane Dm G C Kudu perpisahan karo kowe Am Em Lalekno.. crito iki F C Wes tak anggep kowe mati Dm G C Mergo sak iki aku wis oleh ganti (INTRO SONG) F Em Am Dm G C F Em Am
    Dm G C C G
    Salam balik kanggo kowe
    Am Em
    Sing tau ning ati
    F G C
    Pie kabarmu sak iki
    F G Em
    Opo isih kelingan
    A Dm
    Kowe ngelarani
    C G
    Kadung jeru diriku mencintai
    C G Bb
    Dirimu.. sepenuh hati
    A Dm
    Sepenuh cinta
    F G
    Tapi mengapa kau pergi
    C G Bb
    Raiso.. nompo anane
    A Dm C
    Nompo kahananku
    sing ora
    G
    Sebanding karo kowe
    (INTRO SONG)
    F G C
    (REFF)
    Am Em
    Lilo tak lilakne
    F C
    Yen pancen iki dalane
    Dm G C
    Kudu perpisahan karo kowe
    Am Em
    Lalekno crito iki
    F C
    Wes tak anggep kowe mati
    Dm G C
    Mergo sak iki aku wis oleh ganti
    Am Em
    Lilo.. tak lilakne
    F C
    Yen pancen iki dalane
    Dm G C
    Kudu perpisahan karo kowe
    Am Em
    Lalekno crito iki F C
    Wes tak anggep kowe mati
    Dm G C
    Mergo sak iki aku wis oleh ganti
    Dm G C
    Mergo sak iki.. aku wis oleh ganti

  • imin witchwiky
    imin witchwiky Hari Yang lalu

    Dek happy asmara suarane pling josss

  • Nova Ayu
    Nova Ayu Hari Yang lalu

    Stop raiso:v
    Mbiyan aku mlarat seleramu guduk aku mas
    Sakiki aku sugeh sory seleraku guduk Awakmu:v😂
    Losssken mbak hepp:v
    Blitar,05/12/2019😋

  • Soleh Rohim
    Soleh Rohim Hari Yang lalu

    Yen awake wes dewasa mk sg jnge maslh bkal dirmpungke.mslalu hnyalh sbuah perjlanan n tdk prlu ditnykan

  • febriliana mandasari
    febriliana mandasari Hari Yang lalu +1

    Pas aku jek melarat kw ninggalke aku, terus pas aku wes sugih kw moro ng uripku? Urip pancene selucu kui.

    Wes kadung ambyar, ndes.
    Semarang, 5 Desember 2019

  • Muah Warah
    Muah Warah Hari Yang lalu +1

    Q prtma suka happy gara2 sayang 2 smpe skrng mkin sukaaa