Bella Almira - Overjoyed (Cover Version)

Bagikan
Sematkan
  • Dipublikasikan tanggal 14 Sep 2016
  • Bella Almira winner of Hijab Hunt 2015 singing Overjoyed
    Follow :
    transcorp_tm
    bellmirs
    Contact Person :
    0822 1772 1069 (Dhea)
    indiradhea@gmail.com
    Music Director :
    Rizky Pamungkas
    rizkypamungkas
    Wardrobe by. @ranihatta
    ranihatta
    www.ranihatta.com
    Location;
    Fitzroy GastroBar
    fitzroyjakarta

Komentar • 50

  • Ajim Ullah
    Ajim Ullah 7 bulan yang lalu

    heeee haaaa kami over time dulu sama bossku Bella Amira ustazahku heeee haaaa bossku nie

  • SuperAlmax
    SuperAlmax Tahun Yang lalu +1

    Lebih cantik makeup simple

  • riyan santoso
    riyan santoso Tahun Yang lalu

    Kak Bella emang bikin aku senyum" sendiri ๐Ÿ˜

    • Anton Anton
      Anton Anton 11 bulan yang lalu

      Haaaa.. Janji kita hepy aajah kira okeylah buat sedi heeee... Betul tak ?

  • Nana Sinta
    Nana Sinta 2 tahun yang lalu

    Over time, I've been building
    My castle of love
    Just for two, though you never
    Knew you were my reason
    I've gone much too far
    For you now to say
    That I've got to throw my castle away
    Over dreams, I have picked out
    A perfect come true
    Though you never knew it was
    Of you I've been dreaming
    The sandman has come from too far away
    For you to say come back some other day
    And though you don't believe that they do
    They do come true
    For did my dreams
    Come true when I looked at you
    And maybe too, if you would believe
    You too might be
    Overjoyed, over love, over me
    Over heart, I have painfully
    Turned every stone
    Just to find, I had found what
    I've searched to discover
    I've come much too far for me now to find
    The love that I sought can never be mine
    And though you don't believe that they do
    They do come true
    For did my dreams
    Come true when I looked at you
    And maybe too, if you would believe
    You too might be
    Overjoyed, over love, over me
    And though the odds say improbable
    What do they know
    For in romance
    All true love needs is a chance
    And maybe with a chance you will find
    You too like I
    Overjoyed, over love, over you,
    Over you

  • nazilatul 311087
    nazilatul 311087 2 tahun yang lalu +2

    assalamualaikum, bella salam kenal q nazila penggemar baru kamu. subehanallah, kamu cantiq bgt suara kamu enak bgt. lagu apapun yg kamu nyanyiin terdengar enak meski org blm pernah denger sebelumnya. terus menginspirasi q untuk selalu jadi wanita muslimah yang mampu menginspirasi org d sekitar ku. i lovo u bella almira. semoga dapat segera bertatap muka

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      nazilatul 311087 over time dengar lagu Bella nie heee

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      nazilatul 311087 over time dulu dengan c Bella nantilah like like komen dorangtu semua heee

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      nazilatul 311087 selamat malam Nazilatul tajuk lagunyatu kau tau tak? You and I heee,

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      nazilatul 311087 Naazilatul selamat pagi samalah kita suka dengar lagutu heeee, tajuk lagu kau tak, The feeling of good heee namanya cinta bukan bukan hanya tetapi cinta lahir dari hati , itulah tajuk lagi kalau nak tau , kalau tak percaya jangan siapa tak siapa tanya saya , heee sorry eyah kita berguaru aaajah haaaa

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      nazilatul 311087 lagu untuk kekasihnya heee

  • Siti Masitoh
    Siti Masitoh 2 tahun yang lalu +1

    ustadzahkuuh๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•โค@bellmirs

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 6 bulan yang lalu

      Siti Masitoh heeee bossku kami pergi pandai sama ustazahmu bossku heeee perdating heeee

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 8 bulan yang lalu

      Siti Masitoh kamu macam mana semua disana okey kah juga disana semua??

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 8 bulan yang lalu

      Siti Masitoh haaaa heeee kami buat over time sama Ustazah kau Siti Masitoh faham faham aajah heeee haaaa pop hot Expresse heeee haaaa

  • Fasya Salman
    Fasya Salman 2 tahun yang lalu +1

    Gilbert

  • ibnu athog
    ibnu athog 2 tahun yang lalu

    kerenn bangettt.

  • ibnu athog
    ibnu athog 2 tahun yang lalu

    kerenn bangettt.

  • ibnu athog
    ibnu athog 2 tahun yang lalu

    kerenn bangettt.

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      ibnu athog ini nama sayang , i promise secrets my of life ,heee You and i haaaa, okey sayang heee

  • Tobbe D
    Tobbe D 2 tahun yang lalu

    wow. just wow.

  • sagala ikhsan
    sagala ikhsan 2 tahun yang lalu

    subhannallah dehh pokoknya

  • Leigh Anne Thomas
    Leigh Anne Thomas 2 tahun yang lalu

    Well done

  • Prilia Ristanti
    Prilia Ristanti 3 tahun yang lalu

    bagus banget kak bella๐Ÿ˜

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 6 bulan yang lalu

      Prilia Ristanti heee memang bugus si Bella sebab itulah sayang bossku kalau tidak bagus buat disayang heee bossku traveller dulu kami sama Bella dulu pergi pulau persumpahan heee bossku heee haaaaa...

  • Bella Almira
    Bella Almira 3 tahun yang lalu +7

    Thankyouuu๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿผ

    • najim yong
      najim yong 2 bulan yang lalu

      Heeeeeee kami dating Bossku nie Heeeeeee Diam Diam Kamu semua Lana tidying sama ustazahku Ku nie Heeeeeee haaaa

    • najim yong
      najim yong 2 bulan yang lalu

      Heeeeeee ambil over time sama Bossku nie Heeeeeee Diam Diam Kamu kami dating Sam Bella heeeeeee haaaa

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 4 bulan yang lalu

      Bella Almira heeee kita leanding ustazahku sudah caj betery nie bossku heeee

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 5 bulan yang lalu

      Bella Almira heeee haaaaa...

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 5 bulan yang lalu

      Bella Almira heeee over loard si Ustazahuk nie heeee habis musim bunga heeee

  • zaky fahsyi
    zaky fahsyi 3 tahun yang lalu

    duhh bella nynyiin overjoyed enak banget :)

  • Fazza Alana
    Fazza Alana 3 tahun yang lalu +2

    Mantap bey!

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 6 bulan yang lalu

      Fazza Alana betul bossku , kau juga dalam seribu satu kau juga yang satu Terbaik bossku, usah dipinta yang mudah, tetapi pintalah hati yang tabah, kerana kehidupan ini tak pernah mudah, hanya hati yang taba boleh menghadapi hidup ini dengan mudah betul tak bossku heee?? aku bukan peguam dan bukan cikgu ustaz atau ulama aku nie hanya seorang perkerjs buru kasar jadi itu sudah terbiasa cakar bossku heee jika ada sakit hati denganku dan juga aku bukan Doktorlah bossku boleh mengubati sakit hati dorangtu bossku heeee...apa pun yang Allah takdirkan padaku maka itulah yang Terbaik padaku ,

    • Ajim Ullah
      Ajim Ullah 7 bulan yang lalu

      Fazza Alana heeee bossku kasih panas 2 panglima si Bella ini malam sama Lakmana dia nie bossku heeee haaaa

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      Fazza Alana suruh dorang berbaris semua menyanyi ini malam heee sesi soal jawab makan malam , malam nie program tamat

    • Najim soal bodoh Abdul Rasid
      Najim soal bodoh Abdul Rasid Tahun Yang lalu

      Fazza Alana pemandu berihat dulu sekejap dengar bossku nie heee

    • Transcorp Talent Management
      Transcorp Talent Management  3 tahun yang lalu

      thanks @fazza !
      :)))