Cuti - Cuti Cinta Full Movie

Bagikan
Sematkan
  • Dipublikasikan tanggal 17 Nov 2019
  • #MigMovie #DavidTeo #MetrowealthMovie #Hantu #FullMovie #Mig #MigPictures #DavidTeo #Metrowealth
    Copyright By / Hakcipta Terpelihara : MIG Pictures.Sdn.Bhd

    ====================================================
    Marketing and promotions please contact :
    Email : ruby@metrowealth.com.my & jane@metrowealth.com.my
    No phone : +603-7782-2299 (Monday to Friday | 9am to 6pm)
    Subscribe IDclips DavidTeo : idclips.com/user/davidteoMETROWEALTH
    ====================================================
    Eava merupakan seorang yang terlalu cerewet tentang segala-galanya, sombong dan suka membangga diri. Sering membebel jika tidak puas hati dan sangat tegas dan telah bertunang dengan Remy. Suatu hari Eava terserempak dengan Remy yang sedang bermesra bersama seorang wanita. Eava marah, lalu menumbuk Remy dan terus berlalu. Eava memandu keretanya tanpa tujuan sehingga sampai di sebuah hotel di tepi pantai. Di hotel itu, Eava telah berkenalan dengan pekerja-pekerja di situ termasuk Omar Rudy. Dapatkah Omar Rudy dan kawan - kawannya mengubah sikap Eava yang mengada - ngada?

    Instagram : davidteo99
    Facebook : davidteo99

    SILA LIKE, COMMENT, SUBSCRIBE, & SHARE.
  • HiburanHiburan

Komentar • 357

  • Zaleha Hashim
    Zaleha Hashim 3 hari yang lalu

    nilah yg dikatakan belajar dpd pengalaman, balik dr kmpung...terus belanja staff kat syarikat hehe

  • Anjelita Beji
    Anjelita Beji 4 hari yang lalu

    Rindu ngan stail farid kamil kat sini

  • Acik Faris
    Acik Faris 8 hari yang lalu

    Awat hujung2 xda suara

  • ILANEY SHAKIRA
    ILANEY SHAKIRA 8 hari yang lalu +2

    knp la babak yg last tu xda suara??? part dorang nyanyi2 tu.. sunyi jer.. kecewa aku......

    • Omar Khairol
      Omar Khairol 3 hari yang lalu

      Copyright punya hal je. Drpd youtube ban terus..baik remove apa2 yg ada copyright. Gitu je

  • jiwa kucing
    jiwa kucing 9 hari yang lalu

    nasi lemak oh nasi lemak

  • Teratai Bungaindah
    Teratai Bungaindah 12 hari yang lalu

    😅😅😅😅

  • Norasiah Halim
    Norasiah Halim 12 hari yang lalu

    Voice tenggelam timbul

  • BangTeh A.Sheran
    BangTeh A.Sheran 12 hari yang lalu

    #mantOpjiwa #thanks #DavidTeo

  • sr zone
    sr zone 15 hari yang lalu

    Beza betul zizi dulu dan skrg.. Letup² dia skrg nie.. Huhu

  • Sabrina Wong
    Sabrina Wong 19 hari yang lalu

    Hebat lah girl tu

  • Lio N
    Lio N 23 hari yang lalu +1

    NASI LEMAK 50SEN🤣

  • Nurul Najwa
    Nurul Najwa 25 hari yang lalu

    Ada zizi😂

  • wan 22
    wan 22 Bulan Yang lalu

    ❤💙😘

  • lelaki misteri
    lelaki misteri Bulan Yang lalu

    ada lg ke citer mcm ni skrg ? asyik laki anak dato . anak tan sri . yg perempuan anak kampung . bosan da tgok

  • jerangkung jerang
    jerangkung jerang Bulan Yang lalu +1

    Zaman kegemilangan MW start dari adnan sempit,top fon BB dan nokia,bawak lap top pegi kedai ada wifi

  • Cek Cha
    Cek Cha Bulan Yang lalu

    Watak kiki sama dgn sprti aku dulu²,pernah Ada perasaan thadap sahabat sendiri,..ttpi ditolak sakit tu memng sakit,slps tu kmi putus bgitu shja,..hilang sudah sahabat aku

  • yie zikry
    yie zikry Bulan Yang lalu

    heroine tua!

  • Sofian Sebu
    Sofian Sebu Bulan Yang lalu

    darahstria

  • Ismail Roslan
    Ismail Roslan Bulan Yang lalu +8

    kelakar movie ni. walaupon dh tahun 2019.
    lain zizi kirana ni.

  • 초민CHOMIN
    초민CHOMIN Bulan Yang lalu +2

    Slang belah mana mak ayah eva tu 😂
    Anak dia takda pun cmtu

  • 초민CHOMIN
    초민CHOMIN Bulan Yang lalu +1

    Masa aku belum kenal "Zizi Kirana"
    Aku kenal cite ni dulu, dan aq benci gila dkt pekeja (zizi) hotel tu,
    Dan setelah lama tak tngok cite ni..
    Aku mula kenal Zizi...Dan bila aku nk tngk cite ni balik, terus cakap "A EH, laa Zizi Kirana rupanya tu..XD
    Hahaha..lain gila 😌

  • E'oNe MaT'saLLeh
    E'oNe MaT'saLLeh Bulan Yang lalu

    Perrhhhhh... lame aku cari cerita ni... akhirnya... 👆👍👍👍👍👍👍👍👍

  • khery fikri
    khery fikri Bulan Yang lalu

    dah jakpa on plk jadi tok kadi🤣🤣

  • pikaaa dianaaa
    pikaaa dianaaa Bulan Yang lalu +1

    part dkt pulau , sumpah lawak 😂❤

  • MhdAliff Kasim
    MhdAliff Kasim Bulan Yang lalu

    Sampai kat part farid ngn nora aku mesti sengih sorang2

  • Azril Azril
    Azril Azril Bulan Yang lalu +3

    Aq peminat Nora Danish.. Dalam watak nih dye berlagak2 manje plak.. Geram nye tgok..

  • neymar barbosa
    neymar barbosa Bulan Yang lalu

    zizi kirana time ni sendu lagi..faustinaa

  • Hary Setyawan
    Hary Setyawan Bulan Yang lalu +2

    Si Nora klw di lihat mirip artis Indonesia sezha Idris.😘😎👍

  • サリハSariha
    サリハSariha Bulan Yang lalu

    nak tahu kenape part nyanyi senyp,kena copyright

  • Abang SAGA
    Abang SAGA Bulan Yang lalu +3

    Film zaman sekolah rendah ku lagii. 😍😍😍😍😍

  • ILANEY SHAKIRA
    ILANEY SHAKIRA Bulan Yang lalu

    admin.. tlg upload movie histeria lg hehehe

  • hEaD HuNtEr
    hEaD HuNtEr Bulan Yang lalu

    01/12/2019

  • SR Rozaida
    SR Rozaida Bulan Yang lalu +2

    Akhirnya ada jugak cerita ni thank sebab upload

  • muhd hafizzi
    muhd hafizzi Bulan Yang lalu +2

    Kenapa suara x ada bila last cerita

  • Iwana Firzanah
    Iwana Firzanah Bulan Yang lalu +5

    slang mak eva nii memang nk mintk penampar🤣

  • Haziq Molek
    Haziq Molek Bulan Yang lalu +3

    Scene paling best kt pulau time mreka tak boleh balik😂😂

  • Hazman
    Hazman Bulan Yang lalu +1

    Sedapny boleh peluk2, gesel2, raba2, cium2

  • Penduga Nafsu
    Penduga Nafsu Bulan Yang lalu +2

    sekarang nora danish dah nasi lemak rm 3.00....tak main laa 50 sen

    • Hazman
      Hazman Bulan Yang lalu +1

      Ha, buat ape tuu...mmg sedap peluk2 cium2 raba2 nora nih

  • jenniey rose
    jenniey rose Bulan Yang lalu

    boleg tak upload cerita aku masih dara

  • Arif Fauzan
    Arif Fauzan Bulan Yang lalu +2

    nasi lemak 50 sen best

  • Apy Channel
    Apy Channel Bulan Yang lalu

    1:07:24 music apa eh ...spa 2 tahu please replay..please..☹️

  • Qhia 69
    Qhia 69 Bulan Yang lalu

    Pekerja hotel tu zizi kirana ka ? 😅

  • Fyda Ishak
    Fyda Ishak Bulan Yang lalu

    Pekerja hotel tu mmg 4 org je ke

    • Sabrina Ahmad
      Sabrina Ahmad Bulan Yang lalu

      Xpon . Just pelakon dia 4org tu dah ckup untuk buat lakonan tu

  • M. Zulkhairul Sidek
    M. Zulkhairul Sidek Bulan Yang lalu

    . ,..

  • M. Zulkhairul Sidek
    M. Zulkhairul Sidek Bulan Yang lalu

    Ml

  • syahirah aqilah
    syahirah aqilah Bulan Yang lalu +5

    Suka dgr suara nora danish. Sbb dia mcm mnja and soothing gitu . Kiyottt

  • Yusri Mat Yusoff
    Yusri Mat Yusoff Bulan Yang lalu

    Cita ni paling best aku tngok.

  • ida hana
    ida hana Bulan Yang lalu

    Cepat Masa berlalu dlu tgk movie ni ni kuantn zmn study

  • uzumaki am
    uzumaki am Bulan Yang lalu +2

    Mati mati aku ingat soloz tadi

  • mad titan
    mad titan Bulan Yang lalu

    patutlah ejen jin dimatikan...jadi pelakon

  • Sawtugau Naga
    Sawtugau Naga Bulan Yang lalu

    Budak pailang full movie

  • ILANEY SHAKIRA
    ILANEY SHAKIRA Bulan Yang lalu +1

    yes... akhirnya.... dpt jgk tgk movie ni... tq admin

  • Asyraaf Suhaimi
    Asyraaf Suhaimi Bulan Yang lalu +3

    Nasi lemak 50 sen ada dua so jadi seringgit

  • NURUL huda
    NURUL huda Bulan Yang lalu

    Mengarut je . Byk benda tak logik.

  • Mohammad Faedz
    Mohammad Faedz Bulan Yang lalu +4

    Benci betul slang mommy daddy eva 😂😂😅

  • TheEdsassin
    TheEdsassin Bulan Yang lalu +16

    "Kesabaran amat diperlukan di sini....."
    Hahahaha 😂

  • Takashie Seiyu
    Takashie Seiyu Bulan Yang lalu

    Ni lah klu ada cuti² cinta no 2...Fuhhh mantoppp...Farid & Nora nii klu pair uhhh mmg padu hbess..hat yg tgk zmn2 bli cd dlu ada bayang kpla org msti tau punya klu depa dua ni gabung...BOOMMMMSSSS
    UPLOAD SYURGA CINTA PULAK MR DAVID

  • Ai Wahida
    Ai Wahida Bulan Yang lalu +41

    2019 baru nak layan movie ni hehe 💖

  • Putera Zairi
    Putera Zairi Bulan Yang lalu +2

    remy ! kesabaran amat diperlukan di sini ! 😂😂😂👍🏻👍🏻

  • Burger Gemuk
    Burger Gemuk Bulan Yang lalu

    Wahhh akhirnya ada gak cite ni, lama beno mncari, xde😂😍