Tap to unmute

NIKI - High School in Jakarta (Official Music Video)

Bagikan
Sematkan
  • Dipublikasikan tanggal 3 Agu 2022
  • "High School in Jakarta" out now: niki.lnk.to/HSiJ
    New album “Nicole” out now: niki.lnk.to/Nicole
    Nicole Tour dates & tickets: nikizefanya.com
    Written by: Nicole Zefanya
    Produced by: NIKI, Jacob Ray, & Reske
    VERSE 1
    Didn’t you hear Amanda’s moving back to Colorado?
    It’s 2013 & the end of my life
    Freshman year’s about to plummet just a little harder
    But it didn’t cause we kissed on that Halloween night
    VERSE 2
    I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
    It was orange from 3% peroxide, thanks to you
    I needed a good cry, I headed right to Kendra’s
    I hated you and I hoped to God that you knew
    PRE CHORUS 1
    Now there’s drama (drama)
    Found a club for that
    Where I met ya (met ya)
    Had a heart attack
    Yadda yadda
    At the end, yeah we burned, made a couple U-turns, you were it til you weren’t
    CHORUS 1
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah living under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, an elaborate saga
    I still hate you for making me wish I came out smarter
    You love/hate your mother, so do I
    Could’ve ended different, then again we went to high school in Jakarta
    VERSE 2
    Got a group assignment, I’ll be at Vall’s place
    You don’t text at all and only call when you’re off your face
    I’m petty and say, “Call me when you’re not unstable”
    I lie and tell you I’ll be getting drunk at Rachel’s
    PRE CHORUS 2
    I wasn’t
    She doesn’t even drink
    But I couldn’t have you sit there and think
    That you’re better, cause you’re older
    Are you better, now that we’re older?
    CHORUS 2
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah living under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, a comedy drama
    I still hate you for making me wish I came out smarter
    You love/hate your mother, so do I
    Could’ve ended different, then again we went to high school in Jakarta
    BRIDGE
    Natasha’s moving to New York
    Probably sometime in August
    And I’m spending the summer in Singapore
    I’m so sad I can’t tell you shit anymore
    I made friends with Abby this year
    We’re moving in in March or so
    And although you bring me to tears
    I’m glad that we gave it a go
    CHORUS 3
    High school in Jakarta, American summer
    Had no chance against the Marxist girl with marijuana
    I was your piñata, she was a star-charter
    Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta,
    I won’t but I wanna
    Ask you when you talk about it do I ever come up?
    Say thanks to your mama, now we’re through
    Could’ve ended different, then again we went to high school in Jakarta
    Directed by: Isaac Ravishankara
    Starring: Nicole Zefanya and Peter Adrian Sudarso
    Follow NIKI
    nikizefanya
    nikizefanya
    nikizefanya
    www.tiktok.com/@niki
  • MusikMusik

Komentar • 12 604

  • aeterna
    aeterna Bulan Yang lalu +1463

    🖤🖤🖤 love this. Proud of you Niki! Terus berkarya gausah dengerin komen2 yang ga dukung karya lo

    • Ver
      Ver Bulan Yang lalu

      gg rachael

    • RIDWAN CAMEL
      RIDWAN CAMEL Bulan Yang lalu

      aku suka kak aeterna

    • Lalu
      Lalu Bulan Yang lalu +1

      Aww, Skylar Steal buff from ling

    • Skizofrenian
      Skizofrenian Bulan Yang lalu

      Aku gak tau aku gak ngerti, pokok nya yg kamu suka ya aku suka dah gitu aja, you jump i jump 😄👌

  • Ary Husyairi
    Ary Husyairi 3 hari yang lalu +6

    Sangat bangga melihat musician Indo yg mengangkat tentang pendidikan Apalagi tentang pendidikan dijakarta sangat patut di apresiasi,buat para generasi muda sekarang Lebih banyak mengabiskan waktu sia sia yg kurang produktif semoga generasi muda Indonesia lebih menjaga Etika,memperkuat lagi karakter di dlm diri,perkataan Dan kelakuan yg baik Demi masa Depan pendidikan di indo bahwa sekolah di indo juga bisa menjadi sekolah Dan sistem kirikulum internasional bukan hanya ada di sekolah” internasional di indonesia 👌🏻

  • Intan Novita
    Intan Novita 22 hari yang lalu +424

    Terima kasih niki sudah mengangkat nama jakarta dalam lagu kamu, biar orang luar juga tau betapa kerennya sekolah di indonesia , kamu punya memory yang indah pastinya sampai di buat lagu masa sekolahnya.,

    • kurniyudin
      kurniyudin Hari Yang lalu

      Niki orang indo fyi

    • kurniyudin
      kurniyudin Hari Yang lalu

      @indah orang indo

    • Imma Coim
      Imma Coim 13 hari yang lalu +2

      Pas Dateng ke Jakarta orang luarnya langsung shock🤭

    • Your account is suspended
      Your account is suspended 16 hari yang lalu +3

      @wahyu anugra beda dong,, artis langsung interasional dengan artis go internasional.. kalau langsung internasional ga perlu ngubah gaya tampilan dll, beda sama satu lagi semuanya diubah

    • wahyu anugra
      wahyu anugra 19 hari yang lalu +10

      @Anggara Tampubolon tapi Niki ga pernah bilang dia artis lokal atau internasional wkwkwkwk beda kayak Agnes yang slalu bilang dia go internasional wkwkwkw

  • Ekak
    Ekak 28 hari yang lalu +463

    Tunjukin pada dunia bahwa musisi Indonesia layak untuk go internasional,

    • didi bramadyo
      didi bramadyo 15 jam yang lalu

      @Taufik Hidayat udah go internasional udh buat nama indo bngga bg.jan bnyakan nnton artis lokal kurang prestasi banyak joget ama tawuran eh viral .itu yg elu tnton tu bnyak cuanya

    • Anti wibu + Dan plastik
      Anti wibu + Dan plastik 2 hari yang lalu +1

      @Angkutan Massal kasian bocil wibu alay penyeponk jepang setia sama kartun g pernah dibalas '-'

    • Gus Bayem
      Gus Bayem 9 hari yang lalu

      se7

    • Taufik Hidayat
      Taufik Hidayat 10 hari yang lalu

      Semua ga demi mengharumkan nama bangsa, semua demi nyari cuan 😂

  • 𝑅𝑎𝑒!
    𝑅𝑎𝑒! 15 hari yang lalu +3

    Astagaaa bagus bangeettttt

  • Dika Kirana
    Dika Kirana Bulan Yang lalu +28416

    Ngapain sih mempermasalahkan " Sekolah di jakarta gak kaya gini " . Nikmatin aja lagunya sambil bayangin masa masa indah sma😁. fakta nya emang ada kok high School kaya gini di jakarta, mungkin banyak yg gak tau. taunya sekolah di Indonesia tuh ya sekolah umum kaya sekolah kebanyakan . Padahal di indo bukan cuma public school aja tapi ada internasional school juga yg mungkin memang seperti ini keadaan nya. Dan niki di lagu ini menceritakan kisah dia saat SMA yg kebetulan memang sekolahnya seperti ini, bukan lagi nyeritain kisah sma kita 😁.

    • Mohammad Ridwan Dwi Saputra
      Mohammad Ridwan Dwi Saputra 25 hari yang lalu

      lagian make nama jakarta

    • Robbecha Lourrannezha 16048281701
      Robbecha Lourrannezha 16048281701 26 hari yang lalu

      Bener

    • bara
      bara Bulan Yang lalu

      @Law Trafal aduhhh gue tau lo miskin sampe frustasi gini tapi gausah fitnah juga dong. kalo emang lo paham arti lagunya coba sebutin makna lagunya apa?

    • Law Trafal
      Law Trafal Bulan Yang lalu

      @bara lah bukan fitnah gw jg paham lagunya,tpi itu fakta bos dengan lagu dia ini secara gk langsung dia menghina kalangan bawah dan seperti membuktikan ini loh kekuatan orang kaya bisa mensamaratakan sekolah di jkt dengan lagu

    • bara
      bara Bulan Yang lalu

      @Law Trafal LAHH NGERENDAHIN??? LMAO. makanya belajar bahasa english sono, pahamin artinya biar ga malu lo koar² fitnah orang. lawakan pagi hari anying

  • Amelia Pratiwi
    Amelia Pratiwi 23 hari yang lalu +408

    I am very proud of Niki, even though she is successful and lives in America she still remembers that she is Indonesian and she has many memories in Indonesia therefore he told his love story when he was in high school in Jakarta. High school is the most beautiful and can't be repeated

    • Fyoku
      Fyoku 8 hari yang lalu

      @Dickids Rip "he told his love story" look again

    • Dickids Rip
      Dickids Rip 8 hari yang lalu

      @Fyoku look again it says he

    • Fyoku
      Fyoku 18 hari yang lalu

      @亦非Haru "typo" dude said "his"

    • 亦非Haru
      亦非Haru 20 hari yang lalu +1

      @Bbein CutiePie its a typo

    • Bbein CutiePie
      Bbein CutiePie 21 hari yang lalu +1

      Maybe you can use she instead of he

  • Sascha Putri Gumilar
    Sascha Putri Gumilar 23 jam yang lalu +2

    I bet all Niki's high school friends who she told on her songs beyond proud. I mean im just a fan of her already beyond proud of her. Slay queen slay! ❤️‍🔥

  • Jinny oh Jinny
    Jinny oh Jinny 23 hari yang lalu +8

    Kalo kalian ngga relate berarti kalian miskin, dah itu aja

  • SIKIT_LAG
    SIKIT_LAG 16 hari yang lalu +3

    Hampir Aja Mau Protes Karna Sekolahnya Tidak Sesuai Realita, Ternyata Aku Baru Menyadari Jika Ini Bukanlah Sekolah Negri, Melainkan Sekolah Swasta

  • justgotblonded
    justgotblonded 2 bulan yang lalu +11864

    *she literally shared her whole life existence to us by creating this album. we love our indonesian queen.*

    • Brendan Loo
      Brendan Loo 8 jam yang lalu

      then how

    • E S
      E S 6 hari yang lalu

      wkwkkkkk

    • Freddy Sam Jacob
      Freddy Sam Jacob 7 hari yang lalu

      Based pfp. Blonde forever

    • Kyrin
      Kyrin 13 hari yang lalu

      Nothing says indo pride like having access to just about any guy she wants and picking Dwight Schrute's lost cousin 😱🤭

    • CuteC3d
      CuteC3d 14 hari yang lalu +1

      im so great full im an indo girl

  • Aisyah Nursyamsi
    Aisyah Nursyamsi 25 hari yang lalu +107

    Keren musiknya. Selalu berdebar dengannya. Nostalgia ke masa-masa sekolah. Meski bukan sekolah di Jakarta . Tapi mungkin penulisan lagu berdasarkan pengalaman kak Niki. Bukan mewakili general masyarakat Jakarta. 😆 Go kak Niki!

    • Alaik Zhilalul Haq Albaki
      Alaik Zhilalul Haq Albaki 24 hari yang lalu

      di jakarta kak.. sekolah swasta

    • fasha77
      fasha77 24 hari yang lalu +4

      Bukan mungkin, *tapi memang,* ketahuan kok kalo baca liriknya. Netizen yang sensi pada geer aja wkwkw.

    • Stevanus
      Stevanus 25 hari yang lalu

      Sedihnya ciuman 🥹🥲😭

  • samanthalora
    samanthalora 16 hari yang lalu +3

    Didn't you hear Amanda's movin' back to Colorado?
    It's 2013 and the end of my life
    Freshman's year's about to plummet just a little harder
    But it didn't 'cause we kissed on that Halloween night
    I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
    It was orange from three percent peroxide, thanks to you
    I needed a good cry, I headed right to Kendra's
    I hated you and I hoped to God that you knew
    Now there's drama (drama), found a club for that
    Where I met ya (met ya), had a heart attack
    Yadda, yadda, at the end, yeah, we burned
    Made a couple U-turns, you were it 'til you weren't, mm
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, an elaborate saga
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Got a group assignment, I'll be at Val's place
    You don't text at all and only call when you're off your face
    I'm petty and say, "Call me when you're not unstable"
    I lie and tell you I'll be getting drunk at Rachel's
    I wasn't, she doesn't even drink
    But I couldn't have you sit there and think
    That you're better 'cause you're older
    Are you better now that we're older?
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, a comedy drama
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Natasha's movin' to New York (New York)
    Probably sometime in August (ah)
    And I'm spendin' the summer in Singapore (ah)
    I'm so sad I can't tell you shit anymore
    I made friends with Abby this year (this is how I met your mom) (oh, my God)
    We're movin' in in March or so
    And although you bring me to tears
    I'm glad that we gave it a go
    High school in Jakarta, American summer
    Had no chance against the Marxist girl with marijuana
    I was your pinata, she was a star-charter
    Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, I won't, but I wanna
    Ask you when you talk about it, do I ever come up?
    Say thanks to your mama, now we're through
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta

  • account a human
    account a human 15 hari yang lalu +2

    Yey selamat ka Niki udh 13M

  • Yohanes Darmadi
    Yohanes Darmadi 25 hari yang lalu +32

    I really love this music... it is very well created, played and sung. Good job, proud of it

  • JM Manga
    JM Manga 2 bulan yang lalu +3226

    This Indonesian-American casting is ASTOUNDING!! Peter Sudarso couldn't have been more perfect as her fellow Indonesian.

    • Space Dust
      Space Dust 12 hari yang lalu

      @Stan DREAMCATCHER (드림캐쳐) - MAISON SOTY hell naww... cause are u being fr??

    • sapaya
      sapaya Bulan Yang lalu

      @Stan DREAMCATCHER (드림캐쳐) - MAISON SOTY bungul

    • Arif Rahmanmaulana
      Arif Rahmanmaulana Bulan Yang lalu

      Bot

    • Neko Pawapuan
      Neko Pawapuan Bulan Yang lalu

      @Stan DREAMCATCHER (드림캐쳐) - MAISON SOTY diem aja dek

  • Henny Kusumastuti
    Henny Kusumastuti 15 hari yang lalu +4

    Ga usah jauh2 ke UPH, di Jogja sekolah swasta jaman tahun 90 an udah keq gitu.
    Trus itu seragamnya juga mirip sekolah cewe Stella Duce. 90an ygy, ga tau kalau sesudah negara api menyerang.

  • akiraizel
    akiraizel Bulan Yang lalu +39

    What amazing songg NIKIIII!!!!!! SO PROUD OF YOU SUPPORT YOU FOREVER LOVE UUU

  • Nad
    Nad 8 hari yang lalu +6

    no matter where's your school at, this song could throw your brain back to high school memories with it's catchy and sweet vibes. I really love all her songs ❤️❤️

  • J
    J 28 hari yang lalu +23

    Suka suka suka. 🤗 so proud of you, Niki. Hanya orang² kolot nan blo*n dan tdk punya pengetahuan byk yg mempermasalahkan MV nya. Pdhl ya di indonesia ini apalagi Jakarta buanyak sekolah² internasional dan swasta ya yg seperti ini kurang lbh. Plus yg terpenting, target audience nya Niki itu bukan hanya org indo, jd harus disesuaikan agar semua bs menikmati MV ini.

  • Andy
    Andy Bulan Yang lalu +4333

    Pangsa pasar NIKI bukan hanya Indo guys, jd video clip menggambarkan dan mengabdaptasikan lingkungan/ hal2 yg trjadi di SMA di negara2 maju atau sekolah2 internasional gt (trutama pasar USA, biar mrk bisa jg lebih mudah memahami) emang jauh dari gambaran sekolah negri/madrasah.hehe..... btw, salud NIKI selalu membawa ke -Indonesia-annya

    • Amina
      Amina 6 hari yang lalu

      @Fuad Nasir Ini lagu merepresentasikan pengsalamannya sekolah di UPH. Jadi gausah sensi, toh dia gaada nyindir sekolah negri di lagu maupun MV nya. Gue yg alumni SMA negeri juga B aja. Tetap menikmati lagunya

    • NoName
      NoName 15 hari yang lalu

      @오로라 Aurora UPH? Uang Papa Habis aowakwok

    • Dimas'h
      Dimas'h 19 hari yang lalu +2

      SMA di indo tercemar kadrun

    • Ashuoxiaowanzi Xt
      Ashuoxiaowanzi Xt 24 hari yang lalu +1

      Bukan gitu ini pengalaman dia waktu sekolah dulu, bukan pengalaman sekolah org indo pd umumnya

    • Tio Shadow
      Tio Shadow 25 hari yang lalu

      @theadi 89 nih orang pasti penyefong western ama lagibete

  • Rio Sandy
    Rio Sandy 28 hari yang lalu +298

    Yang sekolahnya di BSJ, SPH, Mentari, JIS, JNY dan sekolah internasional lain pasti relate dgn vibes sekolah spt ini

    • Dhimas Mahardani
      Dhimas Mahardani 4 hari yang lalu

      Gua guru denger lirik Ampe nyari artinya bener2 ga relate ama sekolah tempat gua ngajar, ya emang ga ngahar di sekolah elit wkwkwkwkwk

    • 오로라 Aurora
      오로라 Aurora 11 hari yang lalu

      "Had no chance against the marxist girl with marijuana" itu relate bgt krn emg selalu kalah sm mereka wkwkwkw

    • Naomi Oktarina Heru
      Naomi Oktarina Heru 12 hari yang lalu +3

      Kalo secara lirik, sebenernya relate kok bagian "sorta modern sparta, had no chance against suburban armada", alias tawuran sekolah 👍🏼

    • nina wagoner
      nina wagoner 12 hari yang lalu +1

      Enggak juga koq. 😁

    • Heri Zunaidi
      Heri Zunaidi 15 hari yang lalu +1

      Ini mah jajanan disekolahnya ga mungkin cilok... sama cakwe goreng.... wkwkw

  • pubg usa
    pubg usa 22 hari yang lalu +42

    Ohh yeah 😁 I love this song 💖 I hope someday i will visit there(INDONESIA💖) because Indonesian people its so humble and friendly ☺️
    So that's all love from Philippines 🇵🇭your asean neighbors 💖

  • TokiiA_
    TokiiA_ Jam Yang lalu

    my mom and i has been looking for this song after listening to it on the radio while we ride on the car loll
    its such a beautiful song! love you!

  • Selamet Wibisono
    Selamet Wibisono 29 hari yang lalu +52

    saya penggemar GnR dan lagu lagu tahun 90, tapi pas denger nih anak nyanyi….. bener bener easy listening, simple dan enak….

  • Cahyo Dwi
    Cahyo Dwi 2 bulan yang lalu +3341

    She not just singing a song, she telling us a story

    • COMEDY CORE
      COMEDY CORE 12 hari yang lalu

      do you mean Megawati?

    • Arif Rahmanmaulana
      Arif Rahmanmaulana Bulan Yang lalu

      @Aditya Tri widianto lah emang bener. 🤓"Ini menceritakan tentang sekolah Jakarta"

    • Gangga Lorry
      Gangga Lorry Bulan Yang lalu

      @Iamyours Justyours belajar lagi

    • Lah Gue
      Lah Gue Bulan Yang lalu +1

      Sangat true

  • Saheed Putra
    Saheed Putra 12 hari yang lalu +30

    Terlepas sekolah internasional atau sekolah umum. Ahhh pokonya sekolah di Jakarta tuh emang enak banget si.
    Thanks banget udah membawa nama Jakarta 🥰

    • Anisa fitriani
      Anisa fitriani 4 hari yang lalu

      Apalah dayaku yg sekolah di Bogor 🤣

  • 30something
    30something 18 hari yang lalu +2

    Entah kenapa aku ngerasa terlempar ke masa tahun 2010-an....(no, tahun segitu aku bukan SMA, udah tua malah), tapi musiknya kayak ngingetin sama tahun itu

  • muhammad tegar Azkiya
    muhammad tegar Azkiya 13 hari yang lalu +2

    Ini tuh ibarat kita punya dilan 19an, trus muncul dylan 20an. Emang agak ngerusak ekspetasi jaman2 sekolah, tp sebernya yg lebih penting tuh budaya pertemanan dan sedikit romansa yg ditampilkan itu mewakili indonesia bgt sih, diluar negri tuh lu satu kelas bisa jd cuma tau nama aja, ga pernah ngobrol samsek karena ga se circle.

  • HESPER•GREY
    HESPER•GREY 6 hari yang lalu +1

    Your music make me spirit, amazing 💥

  • rylandrien
    rylandrien 2 bulan yang lalu +1544

    FACT: Nicole never disappoint us with her songs

    • Elya Rifka
      Elya Rifka Bulan Yang lalu

      @kms M novriansyah nicole zevanya is niki's full name

    • Annisa Raihanah
      Annisa Raihanah Bulan Yang lalu

      @rylandrien that's very sweet of you :^

    • rylandrien
      rylandrien 2 bulan yang lalu +6

      @yusril guntur indeed!! I keep listening Cinta luar biasa, hanya rindu, lebih dari egoku, pura pura lupa, blue jeans covered by emma heesters cause I can't understand Indonesian language and this songs are so good, I believe in Indonesian song artist supremacy 💗

  • Edo Saragih
    Edo Saragih 22 hari yang lalu +24

    My son studying at International school in Greater Jakarta. Can imagine his youth would be like. Thank you, Miss Niki.

    • Edo Saragih
      Edo Saragih 21 hari yang lalu

      @TheDigitalPantherBut not filthy rich.

    • TheDigitalPanther
      TheDigitalPanther 21 hari yang lalu +1

      If you're very rich and putting him in the most expensive school in the country, it might vaguely be like this.

  • N
    N 29 hari yang lalu +37

    NIKIIIIIII kamu memang jenius ciptain lagu, enak banget kuping aku dengerin semua lagu2 kamu sampe ketiduran pokoknya. Teruslah berkarya, komen2 yg negatif jgn dimasukin ke hati ya neng👍👍

  • Septiono Arifin
    Septiono Arifin 16 hari yang lalu +23

    Itu adalah sekolah internasional diindonesia,,,
    Saya pernah bekerja sebagai HOUSEKEEPING di salah satu sekolah internasional disurabaya,, dan memang kondisinya seperti itu,, wajib komunikasi dengan bahasa inggris.

    • Mitsubishi
      Mitsubishi 3 hari yang lalu

      Di solo ada 6 kaya FIS, Al firdaus, IBBS, SPA, Al Abidin

    • Reza
      Reza 4 hari yang lalu

      Loh, nek arep misuh pie kui 🤣

  • Ba Da_1
    Ba Da_1 Bulan Yang lalu +84

    Enak banget di dengerin balik dari kerja nyetir sendiri sambil nyanyi2 dan mengingat masa2 SMA hehe

    • Iskandar Muda
      Iskandar Muda 28 hari yang lalu

      @Riki Antona Bona Pintula catatan ini di save oleh internet 🤣

    • Riki Antona Bona Pintula
      Riki Antona Bona Pintula 28 hari yang lalu

      @Ray King guwe kira dia kerja supir

    • Riki Antona Bona Pintula
      Riki Antona Bona Pintula 28 hari yang lalu

      @Iskandar Muda auh malu gak ngeh tadi 😂

    • Ray King
      Ray King 29 hari yang lalu

      @Riki Antona Bona Pintula lu g ngerti komennya kah

    • Iskandar Muda
      Iskandar Muda 29 hari yang lalu

      @Riki Antona Bona Pintula yakan lu bisa dengerin pas lu jalan pulang atau keluar pabrik maliiih 😂

  • Frendly Aja
    Frendly Aja Bulan Yang lalu +2789

    Sumpah lirik lagu dan konsep video klipnya bagus banget, vibesnya bener-bener terasa. Kudos NIKI 😍🤩

    • Arnold
      Arnold Bulan Yang lalu +1

      @Mio Ishikawashe is Indonesian

    • elfatar ☆
      elfatar ☆ Bulan Yang lalu

      Yash

  • farhan fatoni
    farhan fatoni 27 hari yang lalu +21

    I really love the flow of the melody in the chorus 🥰

  • Imam Prasetyo
    Imam Prasetyo 18 hari yang lalu +17

    Proud of you, Keep it up! GO NIKI, GO....

  • An Nica
    An Nica Bulan Yang lalu +83

    So true... high schoolies in Jakarta nowadays, so much influenced by American culture... wish to hear some accents actually. Amazing performance by NIKI... Keep up the great work⭐

  • Clara Caroline
    Clara Caroline 25 hari yang lalu +12

    KAK NIKI KEREN, SEMOGA KARYA KARYA SELANJUTNYA BISA GO INTERNASIONAL YA KAK, KAMI SEMUA MENDUKUNG KAMUU!!

  • Muhammad Rafdillah
    Muhammad Rafdillah 2 bulan yang lalu +2465

    We need an Indonesian-American TV series with this song as the main soundtrack! Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ or other streaming media, please make this happen! ✨🔥😭

    • Young Gilbert
      Young Gilbert Hari Yang lalu

      @Zachary Yan international students not indonesian-americans...

    • Zachary Yan
      Zachary Yan Hari Yang lalu

      There are so many Indonesian students at US colleges I have no idea why

    • Young Gilbert
      Young Gilbert 10 hari yang lalu

      What kind of series is this? Indonesian-americans dont make a sizeable enough ethnic group to develop a distinctive identity and culture, unlike say mexican-americans or chinese-americans.

    • Fania Hanifa
      Fania Hanifa Bulan Yang lalu

      Hope so 😍

    • Syahreza
      Syahreza Bulan Yang lalu

      @Top 10 ID I think better boy william

  • K. Ulya
    K. Ulya 13 hari yang lalu +1

    Keren Niki. Lagunya bikin aku Berasa sekolah di Jakarta, pdhal mah di desa 😆

  • gorchy
    gorchy 18 hari yang lalu +17

    i just discovered this song yesterday and i am obsessed....love from the PH 💜💟❤️

  • PopoWorks
    PopoWorks 15 hari yang lalu +2

    Bagi gw ga masalah lu sekolah di mna...tpi yang harus lu pastiin anak lu nanti ga semenyedihkan lu...dan anak lu harus bisa lebih enak hidupnya dari lu...#WAKANDAFOREVER

  • kong pramod
    kong pramod 10 hari yang lalu +2

    love Niki love Indonesians from Thai ❤❤❤❤❤

  • Emi
    Emi Bulan Yang lalu +2425

    Lagu HSIJ ini merupakan trilogi dari kisah cinta Niki dan Ben yang dibagi jadi 3 MV (HSIJ - Oceans & Engines - Before). HSIJ adalah part 1. Esensi dari lagu ini adalah awal perkenalan Niki dan Ben di sekolah Jakarta. Karya brilian yang harus difahami secara utuh setelah menonton ketiga lagu/ MV Niki.

    • Nempo TV
      Nempo TV 28 hari yang lalu

      @vonny felicia gw lebih suka ke musik dan liriknya malahan,, nadanya simple kek mix antara sedih senang terharu ketika dia menceritakan moment dlm sebuah lagu tsb, easy listening juga. Harusnya dengernya versi asli tanpa video,,,soalnya klo udah jadi mv, suka ditambahin efek² suara atau adegan tertentu. #cmiiw

    • rizalafdil
      rizalafdil Bulan Yang lalu

      @Dita Chairanty Octavira iya, sering dengerin lewat spotifai sm cd fisik

  • chiikuu
    chiikuu 26 hari yang lalu +2

    So proud of you. What a beautiful song ❤

  • Ratu Mutia Randasari
    Ratu Mutia Randasari 17 hari yang lalu +2

    Kenapa mempermasalahkan relate atau nggaknya sih?😅 nikmatin aja kaliii lagunya. Even gue sekolah di sekolah negeri, tp ada bbrp lirik yang relate kok. Intinya soal romansa masa SMA.
    “thanks to tight-lipped fathers. Yeah, living under that was hard but I love you harder”😂😩

  • Asteria Kurniawan
    Asteria Kurniawan 13 hari yang lalu +7

    Saya selalu suka lagu2nya Niki. Pertama kali dengar suaranya pas di videonya Brian, jaman Niki belum ngetop. Cuma butuh 1 detik buat memastikan dia bakal jd penyanyi top. Apalagi tyta Niki bisa nyiptain & compose lagu. Sukses selalu Niki!

  • Randi Paputungan
    Randi Paputungan 27 hari yang lalu +1

    Sukaaa lagunyyaaaaaaaaaa 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

  • Bilqis Fitriani
    Bilqis Fitriani Bulan Yang lalu +1879

    BANGGA BANGET SAMA KA NIKI. UDAH HUMBLE, BERPRESTASI DAN GAK PERNAH LUPA SAMA INDONESIA 😙😚😘🥰😍

    • Andar
      Andar 21 hari yang lalu

      @my lirik yang katanya di indo numpang lahir doank ya??? Jabarin klo dia keturunan japanese....wkwkwkkw

    • Muhammad Affandi
      Muhammad Affandi 22 hari yang lalu

      Afh iya?

    • SESI 1_Suryanti Jerry
      SESI 1_Suryanti Jerry Bulan Yang lalu

      @Jojo Riadi Vlogs di mars bang 🤣🤣🤣

  • zeke
    zeke 15 hari yang lalu +35

    Lyrics for me cuz i freaking love this song
    Didn't you hear Amanda's movin' back to Colorado?
    It's 2013 and the end of my life
    Freshman's year's about to plummet just a little harder
    But it didn't 'cause we kissed on that Halloween night
    I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
    It was orange from three percent peroxide, thanks to you
    I needed a good cry, I headed right to Kendra's
    I hated you and I hoped to God that you knew
    Now there's drama (drama), found a club for that
    Where I met ya (met ya), had a heart attack
    Yadda, yadda, at the end, yeah, we burned
    Made a couple U-turns, you were it 'til you weren't, mm
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, an elaborate saga
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Got a group assignment, I'll be at Val's place
    You don't text at all and only call when you're off your face
    I'm petty and say, "Call me when you're not unstable"
    I lie and tell you I'll be getting drunk at Rachel's
    I wasn't, she doesn't even drink
    But I couldn't have you sit there and think
    That you're better 'cause you're older
    Are you better now that we're older?
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, a comedy drama
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Natasha's movin' to New York (New York)
    Probably sometime in August (ah)
    And I'm spendin' the summer in Singapore (ah)
    I'm so sad I can't tell you shit anymore
    I made friends with Abby this year (this is how I met your mom) (oh, my God)
    We're movin' in in March or so
    And although you bring me to tears
    I'm glad that we gave it a go
    High school in Jakarta, American summer
    Had no chance against the Marxist girl with marijuana
    I was your pinata, she was a star-charter
    Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, I won't, but I wanna
    Ask you when you talk about it, do I ever come up?
    Say thanks to your mama, now we're through
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta

  • John Wong
    John Wong 8 hari yang lalu

    first music i heard from nikki was "every summertime" then "ocean & engines" now " highschool in jakarta" n I LUV EM ALL!

  • DPI Official
    DPI Official 13 hari yang lalu +1

    Emang bener ya kisah kasih di SMA berkesan banget, jd keinget masa" sekolah dulu 😅😂

  • Widwicky
    Widwicky 24 hari yang lalu +81

    Cuma di Indonesia, ketika musisi menceritakan pengalamannya lewat sebuah Lagu malah dihujat mati²an, karena dianggap ga sesuai dengan kenyataan kebanyakan orang lainnya.

    • Akmilia Leontin
      Akmilia Leontin 21 hari yang lalu +1

      Biasaaa banyak yg irii ...wkwkw , padahal kalo sekolah swasta dan inter pasti kayak gini ..

    • Puji Purwati
      Puji Purwati 22 hari yang lalu +1

      padahal MV nya niki kan relate sama sekolahnya dulu. Dia kan sekolah di sekolah internasional. Ya jadi memang penggambarannya begitu, beda sama sekolah negeri. Yg ngehujat pengetahuannya belom nyampe sekolah internasional.

    • Miracle Richelle Goenadi
      Miracle Richelle Goenadi 22 hari yang lalu +5

      Anak ku skolah di bali, skolah international jg memang kayak gini, dr berbagai ras ada, rataw skolah inter di indo memang multi ras

  • Stream 'GALAXY - Revival'. Mulfan 101

    Niki itu vibesnya seperti Billie Eilish. Tipe2 penyanyi yang ngga perlu teriak2 ngehit high notes tapi udah enak dan renyah bgt untuk didengar 🥰

    • MarsPlay
      MarsPlay Bulan Yang lalu

      @kuro ashu yap itu unpopular opinion.
      klo popular opinionnya: ✨billie eilish bagus banget, no overrated ✨

    • Garox Lovania ☭
      Garox Lovania ☭ Bulan Yang lalu

      yoi

    • Kugelfan Smith
      Kugelfan Smith Bulan Yang lalu

      @novian anggio itu menurut lu doang. Penikmat ballad nada2 tinggi juga banyak. Selera itu ga ada komparasinya mas. Aneh2 aja 😂

    • Meihua Sintikhe
      Meihua Sintikhe Bulan Yang lalu

      Bener banget 🥺

  • Nalaa Rahma
    Nalaa Rahma 21 hari yang lalu +33

    Always support apapun yang berkaitan dg orang indonesia ♥️ indo pride🇮🇩

  • Reyhan Prasetya
    Reyhan Prasetya 24 hari yang lalu +3

    Aamiin, semoga semua high school di Jakarta bisa nyaman kyk di MV. Gak harus mewah yang penting kualitas dan fasilitas dasar terpenuhi.

  • Sanoj ilangakoon
    Sanoj ilangakoon Hari Yang lalu

    It's a strange concept like crazy. It's beautiful. Set is a strange person. You make a lot of music. You win. The video creates emotions. Let's see. Music is something that goes all over the world. It's very school and beautiful.

  • Riri Jasmine
    Riri Jasmine Bulan Yang lalu +189

    Just Info :
    Niki atau Nicole Zefanya ini alumi SMA Pelita Harapan Lippo Village Tangerang. Ini sekolah Internasional. Sekolah Swasta yg pasti baguss, modern dan mahall..
    Sy main ke Lippo Villange yg terletak di Kec Karawci sejak th 2004 krn ada mall besar Supermall Karawaci, suasana Lippo Village nya spt Mini Singapore, rapihh n kerenn.. rumah2 nya nuansa Amerika dan Mediterania..
    Btw ini lagunya Kerenn bangett..bikin bangga WNI.
    Dan Niki tetap mengaku sebagai Penyanyi Indonesia yg berkarir di USA..
    Bravo Niki.. proud of U 👍

    • Luna Moonstar
      Luna Moonstar Hari Yang lalu

      Of course she's going to say that... cause there's identity of her.. when you are living in America.😉🤞

    • xyzn
      xyzn 4 hari yang lalu

      @Agustin Widya Iswari samaa😭😭

    • The Blablabla
      The Blablabla 14 hari yang lalu

      HIGH SCHOOL TADIKA MESRA malay version di nyanyiin ama upin ipin dkk

    • Agustin Widya Iswari
      Agustin Widya Iswari 14 hari yang lalu +1

      Asli ngakak baca komen kalian. 🤣

    • Novia Ayu Palupi
      Novia Ayu Palupi 16 hari yang lalu

      @m4ul wooy lu bikin susah orang luar nyari2 tangerang tu mana ya.. klo jakarta kan jelas, ibukota Indonesia

  • Althea
    Althea 2 bulan yang lalu +1308

    It's so upbeat but it brought this nostalgic and melancholic vibes. This sounds like basking in maturity and youthfulness. NIKI!! How??! I'm so proud of you woman, you outdid yourself once again.

  • Lyla
    Lyla 27 hari yang lalu +5

    I've been binge listening to this song I love it !!!!!

  • Al Rin
    Al Rin 23 hari yang lalu +62

    99% orang yang kontra dengan lagu ini tidak menyadari bahwa ending dari vdio ini mengandung hal yang mereka inginkan, seperti cabut pacaran saat KBM, ricuh antar kelas, tawuran, skolah yang tidak kondusif, berantakan, bukankah itu yang kalian inginkan saat berskolah di Jakarta?

    • Siti Fauzianti
      Siti Fauzianti 22 hari yang lalu +2

      True gw ngalamin cabut pacaran d sini Bahasa nya nyangcut mojok gtu, pas KBM 2x gw gtu 🤣🤦‍♀️

    • anju purba
      anju purba 22 hari yang lalu +2

      Keinginan seperti tidak... Tapi memang momen yang menjadi kenangan membuat senyum senyum tipis...

    • Deep Indeen81
      Deep Indeen81 22 hari yang lalu +2

      Gak

  • Sigit P
    Sigit P 16 hari yang lalu +6

    OMG, this song takes me back when i was in early 20s in Jakarta and everything else.. and I cried. great song niki

  • ARIS SETYAWANTO
    ARIS SETYAWANTO 16 hari yang lalu +1

    Tembangmu apik mbak Niki, sukses terus mbake👍👍

  • Aditya Anugrah
    Aditya Anugrah Bulan Yang lalu +1373

    Suka bet sama musiknya. Ambience voicenya. Nostalgic vibesnya. Keren lagi kamu NIKI

    • Zerazaf Hosy
      Zerazaf Hosy 5 hari yang lalu

      @sendy fernando amiinn

    • sendy fernando
      sendy fernando 5 hari yang lalu +1

      @Zerazaf Hosy haduh ternyata itu bocah masih aja nyebar hate yak? Udah gak usah ditanggepin capek-capek in lu aja dia otaknya mah udah begitu sad boy+mengiri+kurang kasih sayang+kaum mendang mending jadi percuma dinasehatin otaknya udah ya begitulah.doakan saja yang terbaik biar dia cepet sembuh.amin

    • Zerazaf Hosy
      Zerazaf Hosy 6 hari yang lalu

      @Law Trafal ya tergantung dong nak, kalo masalah itu pun siapapun ga bisa tinggal diam, mikir lagi sabi lah

    • Zerazaf Hosy
      Zerazaf Hosy 6 hari yang lalu

      @Law Trafal maaf nak, selera gue lagu hip hop dan dangdut, gw bales komen lu karena kebetulan denger lagu ini terus cari² dan baca komen dan nemu elu, karena sebelumnya sempet kesel karena lu overthinking ngatain ni lagu ngehina lah apa lah pfftttt jadi kebeblasan sampe sekrang

    • Zerazaf Hosy
      Zerazaf Hosy 6 hari yang lalu

      @Law Trafal @Law Trafal 1. Dia emang kaya
      2. Belum tentu, lo overthinking nak
      3. Dibodoh bodohin gimna? Lawak banget ananda ini
      4. Ananda sok tau, cuma dengerin lagu doang udah di anggap gak bangga sma negara sendiri
      5. Jangan sok tau, dia buat lagu yang ini tujuannya untuk mengisahkan kilas balik masa² sma yang dia rasakan

  • WATASHINICH
    WATASHINICH Hari Yang lalu

    I love this song 🥰

  • Panjoel Ss
    Panjoel Ss 29 hari yang lalu +11

    Suka banget reff nya pembawaan nya Alus enak bikin nyaman ga ngebosenin lagi mantap dah pokoknya

  • Lakhmiy Lakhmiy
    Lakhmiy Lakhmiy Bulan Yang lalu +28

    Sukaaa Bangettt lagu nya Niki yang ini, Keren bnget gak membosankan dengerin berkali kali 👍👍👍

  • Bobby T Patio
    Bobby T Patio Hari Yang lalu

    no need to argue, jakarta memang punya berbagai macam sekolah dengan karakter masing-masing, good clip

  • Faza Adawiyah
    Faza Adawiyah Bulan Yang lalu +900

    Kisah hidup ga harus diceritakan melalui cerita novel tapi juga bisa lewat lagu. Keren nikki, lagu ini relete dgn masa sekolah ku juga pas SMA

  • Adiva SalsaNabila
    Adiva SalsaNabila 13 hari yang lalu

    Kerenn bgttt 💗💗💗

  • Valerie Dorothy Cagas
    Valerie Dorothy Cagas 15 hari yang lalu +2

    OverviewLyricsVideosListenArtists
    Didn't you hear Amanda's movin' back to Colorado?
    It's 2013 and the end of my life
    Freshman's year's about to plummet just a little harder
    But it didn't 'cause we kissed on that Halloween night
    I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
    It was orange from three percent peroxide, thanks to you
    I needed a good cry, I headed right to Kendra's
    I hated you and I hoped to God that you knew
    Now there's drama (drama), found a club for that
    Where I met ya (met ya), had a heart attack
    Yadda, yadda, at the end, yeah, we burned
    Made a couple U-turns, you were it 'til you weren't, mm
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, an elaborate saga
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Got a group assignment, I'll be at Val's place
    You don't text at all and only call when you're off your face
    I'm petty and say, "Call me when you're not unstable"
    I lie and tell you I'll be getting drunk at Rachel's
    I wasn't, she doesn't even drink
    But I couldn't have you sit there and think
    That you're better 'cause you're older
    Are you better now that we're older?
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, a comedy drama
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Natasha's movin' to New York (New York)
    Probably sometime in August (ah)
    And I'm spendin' the summer in Singapore (ah)
    I'm so sad I can't tell you shit anymore
    I made friends with Abby this year (this is how I met your mom) (oh, my God)
    We're movin' in in March or so
    And although you bring me to tears
    I'm glad that we gave it a go
    High school in Jakarta, American summer
    Had no chance against the Marxist girl with marijuana
    I was your pinata, she was a star-charter
    Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, I won't, but I wanna
    Ask you when you talk about it, do I ever come up?
    Say thanks to your mama, now we're through
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta

  • Cringe Human
    Cringe Human 12 hari yang lalu

    The whole beat production just reminds me of Michael Jackson's Dangerous for some reason and it is so GOOD.

  • Cibrut gaming
    Cibrut gaming Hari Yang lalu

    love this song!

  • Ryan Christian
    Ryan Christian 2 bulan yang lalu +2288

    I know shes already famous now but she deserves more recognation for all the masterpieces she made ✨️

    • Giveme Support
      Giveme Support Bulan Yang lalu

      o

    • Thienry Henry
      Thienry Henry Bulan Yang lalu

      @Bubun Sept 22 ah yes. This makes perfect sense... I think she fits Kehlani best, because their most hit's Spotify numbers are ranged around 100-200mil

  • Ara Bella
    Ara Bella 7 hari yang lalu

    Oh my god peter sudarso it's join this album, so nice album 👍🏻

  • Aryani Veni Manurung
    Aryani Veni Manurung 26 hari yang lalu +1

    So relatable to me. This song makes me cry everytime i heard it, cuz many of my high school's friends passed away in their early 20's ages. I miss you guys.

  • UnderSun
    UnderSun 24 hari yang lalu

    beautiful music in accordance with the fun school days

  • Isak N
    Isak N 24 hari yang lalu +1

    Kalian semua harusnya bangga 👍

  • Jem Piliang
    Jem Piliang Bulan Yang lalu +3490

    Salut Niki nyanyi pake bahasa Indonesia di Festival Musik Chochella, Amerika, SEMPURNA ANDRA & THE BACKBONE, makasih Niki sudah mencintai tanah air.

    • Viaji Aji
      Viaji Aji 27 hari yang lalu

      Tin🥂🥂🥂🥂🥂🥂

    • Viaji Aji
      Viaji Aji 27 hari yang lalu

      Sek...... 😘😘😘😘😘😘❤️

    • pnny
      pnny 27 hari yang lalu

      @Jem Piliang dikasih tau cara penulisan yg baik pake cara sopan malah lu balesnya kasar, bikin malu lu

    • Law Trafal
      Law Trafal Bulan Yang lalu

      @serin hah?otak lu sehat deck?

  • CuteC3d
    CuteC3d 14 hari yang lalu +4

    my friend is realy liked this song he always play this song when wehen lunch time at school, and i realy respec that im also an indonesian girl and i wish that one day i can be poupular like her aminn..

  • Dwi Mawanto
    Dwi Mawanto 3 hari yang lalu

    Suka lagu nya Niki yang ini, suaranya sayu sayu sendi enak banget didenger . Ngepas gitu dikuping 🥰😍

  • Yanuar S P
    Yanuar S P 29 hari yang lalu +7

    Lagu yang sangat memorable bagi yang pengalaman nya mirip👍saya sangat fun dengernya😄

  • Nando Putra
    Nando Putra 16 hari yang lalu +5

    Mood bnget lagunyaa😊 tetap semangat kak Niki🔥

  • Daisy MayLee
    Daisy MayLee Bulan Yang lalu +1031

    Terlepas dari video musiknya sesuai kenyataan ato engga, bikin lagu Internasional tentang Indonesia, patut banget diapresiasi, what an amazing song, Niki!!!

    • Audrey Kirsten
      Audrey Kirsten 16 menit yang lalu

      @Xuan xuan ya kenyataan buat dia, dia juga yang bikin lagu :/ mana mungkin dia bisa bikin lagu buat semua orang di jakarta.

    • Kyori Kusagami
      Kyori Kusagami 19 jam yang lalu

      "tentang Indonesia" 🤭🤭🤭

    • Ilyas Shidq
      Ilyas Shidq 8 hari yang lalu

      "High school in Jakarta, sorta modern Sparta. Had no chance against the teenage suburban armadas" ===> Bukannya ini menggambarkan fenomena tawuran di Jakarta ya? relate dong berarti.

    • Christiana Nurmala
      Christiana Nurmala 15 hari yang lalu

      @Retroman Dalam realita dan fakta, ga selalu berakhir demikian... 😥😥😥

    • Retroman
      Retroman 15 hari yang lalu

      @Christiana Nurmala jebolan sekolah international di dunia kerja dia jadi bos. bukan kerja di PT

  • zaizai93
    zaizai93 12 hari yang lalu

    I feel like I was watching a Netflix series while watching the mv. Felt butterflies in my stomach. haha cute

  • kewwi :D
    kewwi :D 5 hari yang lalu

    Thank you niki for making jakarta i wish you have many subscribers 🤗

  • S
    S 9 hari yang lalu

    wait i’m obsessed with this song how am i just discovering this masterpiece now😭

  • G Ajaa._
    G Ajaa._ 18 hari yang lalu +2

    Arghh pengen bgt kayak kak niki, pintar bahasa inggris😍😭

  • bee
    bee Bulan Yang lalu +691

    True Musiciannya Indo, itulah Nichole Zefanya aka Niki.
    Konsisten bikin karya, rilis karya, tidak peduli seberapa banyak yang akan menerima, mendengarkan, dan memfavoritkan karyanya, dan pada akhirnya membuahkan hasil manis.
    Proud of you Nik
    Sangat layak dijadikan role model

    • Arnold
      Arnold Bulan Yang lalu

      @bee dia juga pernah komen di lagu lathi, dia mengatakan kalau lagu lathi bukan lagu Indonesia karena menggunakan bahasa Inggris, dan malah menghina Indonesia, indog.

    • Arnold
      Arnold Bulan Yang lalu

      @bee dia mengatakan itu di banyak komen, entah apa tujuannya.

    • bee
      bee Bulan Yang lalu

      @Arnold "she looks like filipino" artinya dia mirip orang Filipina, bukan lagi mengklaim. Jangan gitu, hargai orang yg sudah menyukai Niki

    • Arnold
      Arnold Bulan Yang lalu +1

      @Mio Ishikawa hey are your averproud Filipino? She is not Filipino, she is Indonesian

  • Reno bachtiar plasada Plasada

    goes internasional niki...good jobs

  • Adam Chris
    Adam Chris 29 hari yang lalu

    Love your song

  • Mela Wati
    Mela Wati 3 hari yang lalu

    Love banget lagu ini 🥰

  • Celestial
    Celestial 18 hari yang lalu +2

    I love her sm

  • her fashion
    her fashion Bulan Yang lalu +430

    Ahhh Love the song!! And also the tittle “ Jakarta” and yesss di Jakarta juga ada Private / international school yang bentukannya Sama seperti sekolah2 khusus nya di Amerika! Bukan berati ga nasionalis apa gimana juga!
    Thank you Nikki for introducing Jakarta and make people more familiar with
    “ JAKARTA “

    • Marendra Harditya
      Marendra Harditya Bulan Yang lalu +2

      Ya kalo emg Niki sekolah di private school masa harus maksain video di public school, ini kan kisah dia bukan kisah para netizen anak sekolah negeri, apalagi yg bawa nasionalis kocak, emang sekolah swasta dikira ga nasionalis apa

    • Spectrum Forzx
      Spectrum Forzx Bulan Yang lalu +2

      @Mio Ishikawa even Indonesians and thailands people if you look closely theyre very similiar

    • Mehdi Okta Putra Habsyi
      Mehdi Okta Putra Habsyi Bulan Yang lalu +5

      @Mio Ishikawa bcz the both of citizen is look likes (Indo-Filipino basically is Malay ethnic)

  • 이라라
    이라라 10 hari yang lalu +2

    Didn't you hear Amanda's movin' back to Colorado?
    It's 2013 and the end of my life
    Freshman's year's about to plummet just a little harder
    But it didn't 'cause we kissed on that Halloween night
    I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
    It was orange from three percent peroxide, thanks to you
    I needed a good cry, I headed right to Kendra's
    I hated you and I hoped to God that you knew
    Now there's drama (drama), found a club for that
    Where I met ya (met ya), had a heart attack
    Yadda, yadda, at the end, yeah, we burned
    Made a couple U-turns, you were it 'til you weren't, mm
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, an elaborate saga
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Got a group assignment, I'll be at Val's place
    You don't text at all and only call when you're off your face
    I'm petty and say, "Call me when you're not unstable"
    I lie and tell you I'll be getting drunk at Rachel's
    I wasn't, she doesn't even drink
    But I couldn't have you sit there and think
    That you're better 'cause you're older
    Are you better now that we're older?
    High school in Jakarta, sorta modern Sparta
    Had no chance against the teenage suburban armadas
    We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
    Yeah, livin' under that was hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, a comedy drama
    I still hate you for makin' me wish I came out smarter
    You love-hate your mother, so do I
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta
    Natasha's movin' to New York (New York)
    Probably sometime in August (ah)
    And I'm spendin' the summer in Singapore (ah)
    I'm so sad I can't tell you shit anymore
    I made friends with Abby this year (this is how I met your mom) (oh, my God)
    We're movin' in in March or so
    And although you bring me to tears
    I'm glad that we gave it a go
    High school in Jakarta, American summer
    Had no chance against the Marxist girl with marijuana
    I was your pinata, she was a star-charter
    Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
    High school in Jakarta, I won't, but I wanna
    Ask you when you talk about it, do I ever come up?
    Say thanks to your mama, now we're through
    Could've ended different, then again
    We went to high school in Jakarta

    • 멍깜야꼬
      멍깜야꼬 7 hari yang lalu

      아라라 감사합니다 ㅎㅎ

  • kh48 gamers
    kh48 gamers 13 hari yang lalu +2

    Saya suka lagu nya dan suaranya bagus

  • Siti norhaleeda Pius
    Siti norhaleeda Pius 8 hari yang lalu

    the vibes 😍

  • isti puspitasari
    isti puspitasari 8 hari yang lalu

    Lirik nya cakep banget, bangga deh ❤