Tap to unmute

SEHARIAN PANGGIL MIMIE SAYANG !! APA REACTION MIMIE !!

Bagikan
Sematkan
  • Dipublikasikan tanggal 2 Okt 2022
  • HiburanHiburan

Komentar • 413

  • AI Laming
    AI Laming  Bulan Yang lalu +657

    HAHAHAHA LAMING DENGAN MIMIE KAWAN SAHAJA TIDAK LEBIH DARI ITU !! 😂

  • Uncle Bard
    Uncle Bard Bulan Yang lalu +141

    Hahaha… Uncle Suka content ni 😂
    Dgn ini sahlah Laming mmg xde apa2 perasaan kat mimi & begitu juga mimi..
    Sbb org kalau dia minat kat seseorang tu, dia takkan boleh buat lawak panggil sayang2 macam tu 😂😂
    The best content partner at this moment among AI team… good job guys 👍👍…. Kipidap
    Btw, mimi pakai dress hari ni cantik plus pakai kasut tumit tinggi 👍.. bc komen uncle sblm ni la tu 😂😂😂😂
    .tapi dia punya gaya jantan tu x hilang.. lg di panggil sayang, lagi dia menjantan kan diri… maknanya dia tgh malu la masa tu 🤭🤭🤭
    Semoga Uncle Bard & semua viewers video ini di murahkan rezeki yg banyak dan di berkati
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
    Aamiin

    • cik.fighter
      cik.fighter Bulan Yang lalu +1

      Uncle bard betul2 uncle lah.. Huhu
      Biasanya ayah2 mmg memahami sikap budak2/ remaja huhu..
      Hope mimi n laming belajar2 kurangkan bahasa dok molek huhu.. Apa2pun tgok dyorg mmg terhibur..

    • 8uh2i53
      8uh2i53 Bulan Yang lalu +4

      Uncle Bard memahami sikap Mimi...Bila pergaulan kita bnyk lelaki..auto jd lasak.

  • Ashraf Helmi Channel
    Ashraf Helmi Channel Bulan Yang lalu +88

    untung siapa dpt mimi...dhlah cantik, lawak pula tu...mesti menceriakn hari2 kita 😁😁

    • Tajuz Alfazua
      Tajuz Alfazua Bulan Yang lalu

      Betul tu doh lah lawak masuk air pulak tu ...untung nye sape yg dapat Mimi

  • Nur Balqis
    Nur Balqis Bulan Yang lalu +42

    hahahha auto terduduk laming, bila mimi panggil sayang balik, mmg baik la content bestie comel ni...nanti buat lagi contet untuk next pkai dress oren bawak mimi pergi dinner 😂👍😄

  • fansaliefirfanteam_
    fansaliefirfanteam_ Bulan Yang lalu +46

    Comel 😍 semoga laming & ai team dipermudahkan segala urusan, murah rezeki dan sihat selalu 🤲

  • Mrs Dya
    Mrs Dya Bulan Yang lalu +40

    extra cantiknyaaa mimi pakai dress tuuu 😍 hahahaha sukanya tengok react mimi, spontan je 🤘 bestie pair terbaik laaa dua orang ni ♡

  • Firdaus Muzammil ✅
    Firdaus Muzammil ✅ Bulan Yang lalu +78

    hahahah best content kali ni terbaik ming. Suka tengok riss dan mimi tetap buat content bersama walaupun ada sejarah silam, Terbaiklah ni baru professional

    • asyraf dany def
      asyraf dany def Bulan Yang lalu

      @AN oh konten je tapi awat sebelum ni nmpklah masing2 menjauhkan diri skrg baru nmpk dah saling memaafkan. Laming sellau bagi hint pasal mimi dgn riss. Yg konten tu ling dgn fiera,aniq dgn mimi

    • AN
      AN Bulan Yang lalu +11

      Hahah ap yg sjrah silamnye. Diorang pun content je. Isya dgn boy mgkin betul ..

  • Siti Aminah
    Siti Aminah Bulan Yang lalu +53

    Laming n mimi klau xbuat org gelak n happy bkn mereka la.. Comel angat nie... Semoga dipermudahkan segala urusan laming n mimi dan juga ai team...🥰

  • Norazua Termize
    Norazua Termize Bulan Yang lalu +72

    Terduduk terus laming bila mimi panggil sayang🤣🤣..korang mmg bestie yg kelakar dan sempoi la..akak terhibur👍👍 good luck buat mimi dan laming😊

  • Luthfil official
    Luthfil official Bulan Yang lalu +41

    Alhamdulillah semoga laming dan team Ai dimurahkan rezeki 🤲

  • Hajjar Darwis
    Hajjar Darwis Bulan Yang lalu +22

    Hahahaha lawak la laming dan mimi. Buat content dgn mimi lagi😍suka tengokkk

  • Movie Best
    Movie Best Bulan Yang lalu +43

    mimie cantik ala2 princess gtu 😘😍😍...untung sapa dpt jd suami mimie.🥰🥰

  • The Propagandas
    The Propagandas Bulan Yang lalu +23

    Tengok video laming, nk dekat minute last tgk muka isya. Macam pendam something je, dulu syok tgk isya happy ,riuh & happening. Hopefully baik2 saja

  • Fatimah Saharan
    Fatimah Saharan Bulan Yang lalu +20

    Bagus laming hibur Kan kita orang,sakit perut gelak kan Mimi "🤣🤣🤣

  • Kamo Nanya
    Kamo Nanya Bulan Yang lalu +17

    Lucu laa korang nii tapi sweet 🤣🤣🤣 Apa pom semoga di permudahkan urusan n Selamat maju jaya dlm bidang yg dicemburui

  • Khalilah Badrul Shah
    Khalilah Badrul Shah Bulan Yang lalu +27

    Assalamualaikum laming...cute Mimi n laming... terbaik!... always support laming n ai team dengan tidak skip iklan 💪💪💪 semoga terus maju dan berjaya 🤲🏼

  • Siti Aisyah
    Siti Aisyah Bulan Yang lalu +37

    Best pula content kli ni perminat mimi laming sahabat selamanya 💖 smoga maju jaya swet pula tngok diorang nii😊😊

  • Norsyafiqah Amirah
    Norsyafiqah Amirah Bulan Yang lalu +15

    aku tengokk lamingg ada hati dngn mimie dah lama 😂❤

  • Noor fadillah
    Noor fadillah Bulan Yang lalu +23

    comey jaa mimie & laming😍😍moga prsahabatan korang trus brkekalan slamanya...

  • ARIF SUNGAI BESI
    ARIF SUNGAI BESI Bulan Yang lalu +20

    Semoga dipermudahkan segala urusan dan di limpahkan rezeki Ai laming dan Ai team ✌

  • CoklatKaramelOfficial
    CoklatKaramelOfficial Bulan Yang lalu +7

    So sweet Laming dan Mimi.Comel je korang.Btw cantik baju Laming.All daa best laming.👍💯

  • Veronica Jelunai
    Veronica Jelunai Bulan Yang lalu +7

    Arhhh blushing kite dibuat nye mase mimie ckp"syg tolong ambik jp”😍sweet friendship

  • Itz_Nani Channel
    Itz_Nani Channel Bulan Yang lalu +29

    Comel ngan kelakar reaction mimi😂

  • Kongsi sini
    Kongsi sini Bulan Yang lalu +18

    Mimi comel btl laaaa😍😍😍😍

  • Hashima Jamaludin
    Hashima Jamaludin Bulan Yang lalu +21

    Hahaha kelakar korg nie btw moga baik2 je untuk semua ai team jga persahabatan sebaiknya .. ❤❤❤

  • Muhammad
    Muhammad Bulan Yang lalu +23

    isya mengenang content boy panggil isya sayang tu🤣🤣🤣

  • Abdul Quyyun
    Abdul Quyyun Bulan Yang lalu +15

    Hhahaha .. adehh mimi baju dh ayu2 dh ..dah cantik2 dh .. sekali duduk gangter..jln pon gangter 🤣🤣😂😂.. terbaekk mimi ni jadi diri sendri.. xpeduli kat org .. 👍👍👍👍🌺 ..

  • Zaidy Idris
    Zaidy Idris Bulan Yang lalu +11

    Hahaha, nampaknya Mimi x senang dgn panggilan sayang. tapi best content ni . terbaik

  • Siti Aisyah
    Siti Aisyah Bulan Yang lalu +23

    Adui mimi ni comey 😊 lawak sampai content riss laming kacau Mimi😂🤣

  • and me
    and me Bulan Yang lalu +27

    Hahahahhaha time Mimi pnggil sayang kat Laming auto bngun aku , hahahaha comel la bestie ni , lbh best kalau Mimi support content Laming , mksudnya lynkn je time Laming pnggil sayang ... untk content je pun ... btw bkn hate comment ye , just cdngn 😊😊😊 all the Laming , suka dngn content Laming ...

  • Betul 017
    Betul 017 Bulan Yang lalu +21

    Haha bila bestie panggil sayang, jadi lawakk pulak dah😅🤣🤣🤣😂😆

  • nur fatin
    nur fatin Bulan Yang lalu +14

    Hadir support assalmualaikum
    Moga laming dan semua ai team sukses selalu dunia akhirat.dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dipermudah segala urusan.

  • kau memang mantap man
    kau memang mantap man Bulan Yang lalu +26

    Menyembur aku time Mimi panggil Lamin syg 🤣 eleh 😂 Mimi pakai baju cantik dah, jalan bagi molek sikit oi 😂🤣🤣

  • ZX_
    ZX_ Bulan Yang lalu +26

    Kenapa Isya tu.. nmpk sedih ja.. jgn sedih2 Isya.. kesian Isya.. Dulu, time Isya sedih, Aiman sentiasa ada di sisi Isya. Tapi skrg, Aiman dah tak boleh rapat dgn Isya cam dulu dah. Aiman dah tunang org.. Ya Allah.. semoga Kau pertemukan Nur Farisya Adni Binti Azman dgn seorang lelaki yg baik. Aamin..

  • Hanief Danial
    Hanief Danial Bulan Yang lalu +23

    Isya diam je tpi dlm hati Allah je tahu 😂😂

  • MOHDFAIQ
    MOHDFAIQ Bulan Yang lalu +6

    aku suka tngk mimi sebab mimi terhibur semua dia buat dengan muka aku sakit perut suka 🤣🤣🤣

  • Nuratikah Zawawi11
    Nuratikah Zawawi11 Bulan Yang lalu +2

    Mimi cute cantek je dress up gitu..terserlah keayuan😍..terbaik BFF 2 org nie..HAHAHA

  • Alyaa Sarah Marissa
    Alyaa Sarah Marissa Bulan Yang lalu +22

    INI LA JADINYA KALAU BESTIE CUBA NAK SWEET2.. SEPATUTNYA SWEET TERUS JADI KELAKAR. BILA LAMING BUAT CONTENT DENGAN MIMI KITORANG AUTO GELAK 😆😆

  • Diya
    Diya Bulan Yang lalu +14

    Comel la mimi dgn laming ni...suka tgk reaction mimi...cantik mimi pakai dress...

  • Ijal Warikh
    Ijal Warikh Bulan Yang lalu +34

    Ap yg aku nmpk..laming mmg ikhlas dengan mimi..sangat beza dengan riss dulu..ke bestie kt konten je ni..luar konten couple🔥

    • Zul hasnudin
      Zul hasnudin Bulan Yang lalu +1

      kt luar baby sayang dalam content sayang jer hehe

    • Nur Athirah
      Nur Athirah Bulan Yang lalu

      Hahahahahaaha

  • Alysha Sabri
    Alysha Sabri Bulan Yang lalu +5

    arhh bestnyaa tersenyum senyum smpi hbis ved

  • Aqil Khalish
    Aqil Khalish Bulan Yang lalu +15

    Comel la mimi niee😭

  • Diela Lala
    Diela Lala Bulan Yang lalu +13

    Senyum sorang tgk mimi n laming

  • Nurazian Wahab
    Nurazian Wahab Bulan Yang lalu +23

    HAHAHA ISYA PERHATI JEE GELAGAT DIORANG 🤭🥰

  • ғᴇɴᴅɪ ʟᴏɢᴏ
    ғᴇɴᴅɪ ʟᴏɢᴏ Bulan Yang lalu +15

    isya mesti teringat waktu boy buat content panggil dia syg dulu:)

  • Tasha
    Tasha Bulan Yang lalu +2

    Mimi cantik❤❤❤ adoii kelakar la kowang ni tergelak tgk😂😂

  • aaathirah rosli
    aaathirah rosli Bulan Yang lalu +39

    smnjk mngikuti mimi nie, character mimi nie sebiji mcm heroin dlm drama2 TV/novel😅😅wujud rupanya😂😂

  • IMOOGINATION
    IMOOGINATION Bulan Yang lalu +12

    Selalu jersi kalini dress pewittt😍

  • Bellalazers Channel
    Bellalazers Channel Bulan Yang lalu +9

    content kalini best gilerrr 👍🏻👍🏻❤️❤️

  • Hud Ayyadh
    Hud Ayyadh Bulan Yang lalu +2

    𝐜𝐨𝐦𝐞𝐲𝐲.....𝐬𝐮𝐤𝐞 𝐭𝐠𝐨𝐤𝐤𝐤....❤️❤️❤️

  • Pencinta Kopi
    Pencinta Kopi Bulan Yang lalu +5

    banyak kali oii aku ulang part laming trkejut tu 😂 sampai merangkak ko ye 🤣🤣

  • mira Adira
    mira Adira Bulan Yang lalu +1

    bestla konten ni..kelakar wei😂

  • Yusuf Ahmad
    Yusuf Ahmad Bulan Yang lalu +3

    Biarlah laming membahagiakn hati mimi plk,rasailah cinta laming yg membara itu🤣🤣🤣🤣

  • Hana Farah
    Hana Farah Bulan Yang lalu +2

    Klau mimi & laming jodoh.. Msti comeyyyy... Suka tgok dia dua org ni.. Rupa paras xpnting hati... Klu muka hemsem.. Tp mnykitkn hati buat apa.. & bg sy laming ni ad je rupa.. CUTE

  • Shatirah Juman
    Shatirah Juman Bulan Yang lalu +11

    Kelakar laming mimi ni 🫰🏻❤️
    Moga allah permudahkn segala urusan Laming mimi Ai team n murah rezeki selalu 🤲🏻✨

  • NuRuL AliFf
    NuRuL AliFf Bulan Yang lalu +7

    Comel laa Mimi🤣🥰😘

  • Shahira Awang
    Shahira Awang Bulan Yang lalu +2

    COMELNYAAAAAAAAAAAA KORANG😍😂

  • Nurul Afidah HS
    Nurul Afidah HS Bulan Yang lalu +1

    HHAAHAHAHAHAH KETAWA2 lah sy kat sini. Suka tgok lucu sgt diorg ni

  • Syafiq Syariifuddin
    Syafiq Syariifuddin Bulan Yang lalu +11

    HAHAHAHA NAK PART2😂😂

  • 8uh2i53
    8uh2i53 Bulan Yang lalu +16

    Lawalh Mimi n isya..tp isya dh tk mcm dlu klau dlu always happy..skrg mcm serious je..
    Nk isya yg dlu...manja n mesra .

  • Victor Julie
    Victor Julie Bulan Yang lalu

    Content paling sweet time mimi panggil ai laming sayang💕...btw saya sokong team ai....saya dah subscribe semua video team ai...sebab saya minat sangat kat korang...terutama alief,aniq,afiq dan riss

    • Victor Julie
      Victor Julie Bulan Yang lalu

      Saya Dominic merang dari Sarawak

  • Siti Nurul Hidayatul Mustakhim
    Siti Nurul Hidayatul Mustakhim Bulan Yang lalu +6

    Hahahahahaha lawak la Mimi.... Hadoiiiiii Mimi Ku sayang 😂😂😂😂.... Aku ketuk Kang laming nie....

  • SupitSilu
    SupitSilu Bulan Yang lalu +14

    isya mesti ingat balik kontent boy panggil dia sayang

  • Fazira Mazlan
    Fazira Mazlan Bulan Yang lalu +11

    Aku suka mimi dan laming jenis sempoi. Korang punya karakter memang takde cover2 hahaha. Mimi hang memang brutal laaa tak ayu langsung tapi hang tetap comey hahahahhaha

  • Music Mix
    Music Mix Bulan Yang lalu +5

    kelakar la korng dua nie😂😂😂

  • Nurul Arbaeyah
    Nurul Arbaeyah Bulan Yang lalu +16

    Sepnjang video isya banyak termenung emm semoga isya terus kuat. 😭

  • Eika Atikah
    Eika Atikah Bulan Yang lalu +18

    mimiiiiii dok molek sikittttt hahahhahahah ghisauuuuu 🤣🤣🤣 dh comel dah tu pkai dress...skali dia duduk... jdi ghisau kot terselak 🤣

  • Ezie Laily
    Ezie Laily Bulan Yang lalu +14

    Hahaha. Comel la laming ngn mimi ni. mimi cantik dh pakai dress, tp tetap dgn gaya sempoi dia.😂👍

  • Afieq Shah
    Afieq Shah Bulan Yang lalu +2

    Steady lah bro, terbaik..terbaik..terbaik. 🙌❤️👍👍👍

  • Mohdalamien Mohamadrodzi
    Mohdalamien Mohamadrodzi Bulan Yang lalu +2

    Sweet min n mimi .. semoga bahagia

  • amalina matahari
    amalina matahari Bulan Yang lalu +4

    laming belikan handbag baru utk mimie. cian mimie pkai handbag lama jee😂

  • Azrie Rashid
    Azrie Rashid Bulan Yang lalu +12

    Isya terkenang content boy psl syg tu jgk ke? 🤣🤣

  • Siti Nazira
    Siti Nazira Bulan Yang lalu +21

    Hahahaha sakit perutt aku dowhh . Sweet tulah , kalau betul pun aku sokong je 🤒

  • nur aisha
    nur aisha Bulan Yang lalu +2

    sweetnya bestie ni.. 😍😍😍

  • Wan Official
    Wan Official Bulan Yang lalu +11

    So sweet laming dgn Mimi hmpa memang terbaik ah Aloq setaq hadir

  • sweetcandy
    sweetcandy Bulan Yang lalu +2

    HAHAHHAHAHA KELAKAR LA REACT MIMI BILA LAMING PANGGIL SAYANG

  • Mr Boncet
    Mr Boncet Bulan Yang lalu +17

    Sweetnya 😍 teruskan panggil syg dekat mimi 😅

    • Nurriffah Abd Hamid
      Nurriffah Abd Hamid Bulan Yang lalu +1

      Mau gelabah mimi klo #ailaming panggil sayang 🤭🤭🤭
      Bt ja la kami pn tau bestie bt content jerk

  • Baby Aina
    Baby Aina Bulan Yang lalu +14

    Sweet lh krg ni 🤣❤️

  • BUDAK SELECT
    BUDAK SELECT Bulan Yang lalu +13

    Isya belike : aku dulu lagi sweet benar ii😌😂
    Apa ii pun semoga laming murah rezeki dan terus sukses serta dapat benda yang lama di impikan insyaallah🥰

  • Mohd shahrill bin endut Endut
    Mohd shahrill bin endut Endut Bulan Yang lalu +2

    Semoga sentiasa bahagia selalu laming

  • Ahmad Syahmi
    Ahmad Syahmi Bulan Yang lalu +6

    Part last tu isya dngn mimi tak layan pon masa laming outro🤣

  • Wani Jusoh
    Wani Jusoh Bulan Yang lalu +3

    Comel lh depa. Suke tengokkk 🥰

  • squidward
    squidward Bulan Yang lalu +8

    Tersengih_sengih aku dari start sampai akhir 😢🤣🤣🤣

  • AN
    AN Bulan Yang lalu +12

    Hahahahah sumpah starting video dh bdekah , tgh buat rumah ni kontrak2🤣🤣🤣 mimi2

  • Aku
    Aku Bulan Yang lalu +9

    Padahal ada perasaan sgguh ko mimi tapi malu nk ngaku.. haha tgk ko gayo pun tau.. bringat sikit ming tkut kecewa di depan hari.. hahahaha

  • Namia
    Namia Bulan Yang lalu +5

    Sumpah lawakk 🤣🤣🤣🤣

  • Faefazz
    Faefazz Bulan Yang lalu +1

    Hahahaha cute nyeee

  • AFDAL HARXAZ
    AFDAL HARXAZ Bulan Yang lalu +1

    Comell sehh HAHAHAHAHAHA

  • Norazizah Barudin
    Norazizah Barudin Bulan Yang lalu +7

    Shomel.. semoga berjodohan la korang

  • syasya izaty aina
    syasya izaty aina Bulan Yang lalu +2

    Penang kelakar do, mimi sebiji macam member aku kalau aku panggil sayang. Kkdg keluar pungkoq semua 🤣

  • Farahin Nasir
    Farahin Nasir Bulan Yang lalu +4

    Part laming smpai terduduk kna panggil sayang tu best 😆😆

  • Fy 9294
    Fy 9294 Bulan Yang lalu +3

    ai team dah bnyk sngt buat content ni..kami mahu idea yg baru..

  • NAC 🤪
    NAC 🤪 Bulan Yang lalu +12

    Hahahhahhaahahaha..laming2..nasib tak kena hempuk dengan helmet tu.hahahahhaahahhaha...ganaih mimi...dia pkai dress pun sempat nk sepak orang lagi 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Chanel anda
    Chanel anda Bulan Yang lalu +45

    Isya tengah merenung kenangan semasa boy panggil Isya sayang tu😔

    • Will
      Will Bulan Yang lalu +15

      Ya lah kan aku tengok isya termenung je dari tadi mungkin isya sedih Selama ini boy isya selalu buat content sama manja2 panggil sayang sempat lagi buat pickupline itu yang isya termenung je tapi apa boleh buat perasaan ego masing2 kita tak boleh buat pe dah cuma tengok je

  • Shah Rizal
    Shah Rizal Bulan Yang lalu +9

    Isya jeling2 je..😂😂

  • AtykaRuselai ChanneL
    AtykaRuselai ChanneL Bulan Yang lalu +3

    Alhamdulillah sweetnyeee

  • MOON D'RELAX TV
    MOON D'RELAX TV Bulan Yang lalu +2

    🤣🤣😂🤣 mantap ming

  • A.S M
    A.S M Bulan Yang lalu +10

    Comel bestie ni terhibur aku🤣🤣

  • ROHAYA BT SAZALI AYA
    ROHAYA BT SAZALI AYA Bulan Yang lalu +4

    Mimi Semakin laming pnggil Syg,, Semakin tunjuk kasar ,, tu cara Mimi nak cover malu tu,, biasa Mimi ok ja xde kasar2 mcm ni .,Mimi mcm x nk layan sngt sweet2 dh skrang mungkin msih terkesan dgn yg LPs..

  • Nurul Shafira
    Nurul Shafira Bulan Yang lalu

    comell laaa 😭